| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
buki![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Haraza danas šalje modele ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | ljepe ptice ![]() | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Japan papir (zaboravi,, izbačeno daaaaaavno ) ,, poliester,, Eko span,, fiber film,, mikrafilm,,ikarex,,, itd,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by sony 28/2/2008 23:17 ----- | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jedna od mojih F1A, ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jedna od mojih F1A, ![]() ![]() ![]() ![]() (DSC01629.JPG) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Živac![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb, | TO JE JUNIOR ----- Sky is not the limit | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | Dobar je,je l` leti kol`ko sec.??? ![]() | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma leti koliko knips navijes, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | I ja završio svoja krila. Edited by darijo 5/3/2008 20:34 (P3050519.JPG) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | poređenje: stara i nova krila (P3050523.JPG) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Tarik![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Visoko - Nisko | Stara krila su najpouzdanija krila | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Ajd ,fala bogu i četvrti model gotov !! ----- | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Evo ga u kutiji !! i tako ja radim modele umjesto da popravljam kamion !! Eto mi pameti ! ----- | ||
| |||
Tica![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: SFRJ | Pozdrav druze, od koje ti je sorte novi model.Mislim ko su mu mama i tata? | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Mama nepoznata a tata ja ![]() Samo je geometrija krila sa nekog plana a ostalo onako iz "glave" !! Čak je p profil ,,čini mi se Adidas !! ----- | ||
| |||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |