| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Pokal Gorice 2007 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Samo se vi svađajte. Neznam što da ti kažem Damjan, uzeli su vam Piranski zaljev , ali mi nedamo Neum ! Edited by darijo 12/12/2007 22:13 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 12/12/2007 22:06 Samo se vi svađajte. Neznam što da ti kažem Damjan, uzeli su vam Piranski zaljev Šika i ekipa. Znam da im Neum nećemo dati nikada ! Ma nije problem,Darijo, znamo se mi sa Drazenom (a i sa drugima) malo nasalit. Ali Antun je odreagirao bas majstorski....u stilu..... | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Damjan, ma nemože nas niko zavadit . Prošli su izbori!!!!!! Znam Šiku i mislim da je to u šali rekao, samo što kad se čita drugačije ispadne. Edited by darijo 12/12/2007 22:27 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Mislim da je ovo samo velika šala Edited by darijo 12/12/2007 22:50 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Koji ti je raspon modela ,Gos. Butkovic???Izgleda mi strasno veliki,kad ga drzis u ruci. PS. Unaprijed hvala na odgovoru. Bobo nisam siguran, ali ako je to model sa ove slike sa kojim ih je sve poderao na državnom , raspon je 1650 mm Edited by darijo 12/12/2007 22:54 (0711_fistrovic059.jpg) Attachments ---------------- 0711_fistrovic059.jpg (56KB - 11 downloads) | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Bobo, raspon je tajna (na zemlji je po pravilima a na 50 m visine je bar 3.3 metra) al ide do jaja... raspon je proprcionalan vlasniku | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | dečki nema ljutnje valjda se znamo šaliti modelari smo | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | naravno, šika, malo šale ne škodi.... kad se otvori šank na geri/trdinovom vrhu, i tebe ćemo obavjestit. prema nekim najavama, to bi moglo biti već druge godine, no možda slovenska strana ime neke novije inf... inače, gore su u dvije livade sa prekrasnim pogledima od bjelolasice do alpa, a postoji i pristup autima. mogla bi se održati i neka tekma F3K, F3J... i sve to na 1060 metara... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | šika - 13/12/2007 09:09 dečki nema ljutnje valjda se znamo šaliti modelari smo Od danas svog velikog prijatelja Damjana zovem "Šešo". Nisam znao da mu je šešelj srcu toliko drag | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | svaro bi bilo super da tamo napravimo neku tekmu bez obzira na to ko je domačin bila bi to pijanka bez prestanka starih priajtelja i velikih modelarskih rivala iz mladosti | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ja sam za !!!!!! Edited by darijo 13/12/2007 13:32 | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | buki - 13/12/2007 07:56 Bobo, raspon je tajna (na zemlji je po pravilima a na 50 m visine je bar 3.3 metra) al ide do jaja... raspon je proprcionalan vlasniku Ma daj jednom popicki, .Odgovori su ti ko da si ''Draz Katlenic'' ----- Efteling | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Poznatiji kao Dudek ! | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | šika - 13/12/2007 09:09 dečki nema ljutnje valjda se znamo šaliti modelari smo Mi jesmo modelari, ali vojvoda vojislav nije........ Inače, nema ljutnje, normalno.... | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Bobo - 13/12/2007 17:55 buki - 13/12/2007 07:56 Bobo, raspon je tajna (na zemlji je po pravilima a na 50 m visine je bar 3.3 metra) al ide do jaja... raspon je proprcionalan vlasniku Ma daj jednom popicki, .Odgovori su ti ko da si ''Draz Katlenic'' Te dimenzije nesmiju u javnost radi opće sigurnosti | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |