| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FAI Ech (Italia) F1ABC 2012 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Danas naši treniraju. Do 14:30 mirno, a onda raspalio vjetar. Teško i sparno vrijeme, jedino naši lete. (SMS Igor) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sretno ekipa! Nek se konkurenciji zamrači kad Neru vide u akciji ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Sretno! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ima li gdje rezultata , bilo što?????????????????????????????????? | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | darijo - 6/8/2012 08:41 Ima li gdje rezultata , bilo što?????????????????????????????????? Nije ti to Krbava
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma znam , čekam tri dana , neću da dosađujem sa sms-ovima i mislim bit će rezultati. Doslovno od 05 sati nespavam čekam i hurac | ||
bobanmodelar |
| ||
Regular | Dario,pa danas tek lete jedrilice,u sredu gumenjaci i tek u petak penjaci.Takav im je raspored,sa jednim danom pauze iza svake kategorije,jer planiraju da lete Fly off u ranim jutarnjim satima. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Znam da su tek danas jedrilice, ali su dva dana trenirali , a sve bi se trebalo danas odraziti na rezultat. Bio sam ubjeđen da će biti online rezultati. Na godišnjem sam , ustao u 5 sati da odnesem spužve na plažu, otišao po kruh , na plac ,sve obavio da me moji ne masiraju, kupio si hladne pivice i u sedam se nacrtao pred komp da pratim rezultate i ............, ništa | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Slovenci nako 4. turnusa puni. Od naših ni pisma , ni razglednice ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
bobanmodelar |
| ||
Regular | Igor kiksno prvi 150sec,ova dvojica puni.Ovo je posle drugog turnusa | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Rezultati - http://www.ec2012italy.com/?q=en%2Fnode%2F441 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Grozdan u 4. samo 82 , Leki pun , Ajjjjmmmmmmooooooooooooo... Nakon 4. samo pola (38) punih. http://www.ec2012italy.com/sites/default/files/score/EC2012_F1A_R4_INDIVIDUAL.pdf Edited by dlaka 6/8/2012 12:20 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ajde Leki samo naprijed, a i ostali dio ekipe! ----- nenad | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Leki napunio!!! (ako je SMSonjo koji sam upravo primio istinit) Edited by dlaka 6/8/2012 13:50 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Službeno nakon 6. turnusa: http://www.ec2012italy.com/sites/default/files/score/EC2012_F1A_R6_... ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |