| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
W.CH .F1A,B,C,2011 EMBALSE-ARGENTINA Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | boca55 - 5/5/2011 15:45 Sony, piromanija je kaznjiva. EEee imamo mi i kanadere ,,,da gase !! A jedino da uslikam Skype ekran par puta i stavim slike ,,, ? ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | boca55 - 5/5/2011 15:45 Sony, piromanija je kaznjiva. Hm, teska tvrdnja. Naime, ložač i šofer je na francuskom isto - chauffeur (šofer). Pri tom je vozač na francuskom - pilote. Ja bih to u Sonjinom slucaju preveo kao npr. "leteći ložač" Edited by zzechner 5/5/2011 15:58 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Ne zna se kome je gore...njima na terenu ili našim živcima bez ikakvih informacija ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Leki - 5/5/2011 16:20 Ne zna se kome je gore...njima na terenu ili našim živcima bez ikakvih informacija Vracajte svjetsko u Hrvatsku | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Ma, idemo u Francusku Organizirali bi mi opet, al iskreno bojimo se koliko je ljudi ponovno spremno žrtvovati tjedan dana rada na livadi (mislim na štopere)...Sama organizacija i nije nešto specijalno..to odradi grupa od 4-5 ljudi mjesec dana dobrog posla.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | NAPOKON ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Prvi start već trećina iscurila...Nažalost i Terlep među njima ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | a evo i rezultata nakon drugog turnusa, skoro pola... nakon treceg, ostala trecina... Edited by zzechner 5/5/2011 18:38 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nakon trećeg starta samo 27 punih. Dosta velike pušione ostalih. Da li je vjetar ili .....? Jedina puna repka Rusi Edited by darijo 5/5/2011 18:52 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Vrjeme je izgleda ok 20 C....6ms Još tri manje ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | 25 6 MORGAN Vin AUS 210 180 180 179 koje govno od sudije moras bit, pa ovo upisat? Edited by Bobo 5/5/2011 19:52 ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Koji Q prave tu pauzu ,,,mi se ovdje znojimo ,,,,oni sad jedu bifteke !! ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | 4. http://www.embalse2011.com/index.php?option=com_k2&view=item&task=d... Edited by elmin-KERKO 5/5/2011 20:33 ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | runda 5 je vani...20 punih
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | I Stamov je iscurio. Bilo je nekih problema na WC Cupu ali sad mi se čini da objava rezultata ide dosta dobro. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |