| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Zapresic Indoor Open F1N i F1N-150 Moderators: dlaka Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Evo za što se u nedjelju borimo. Grand Prix Zapresic Indoor Open. Dakle, tko će imati najveći zbroj tri bolja leta F1N i tri bolja F1N-150, je NAJMODELAR za sezonu 2007/2008. (Grand Prix.jpg) (Najmodelar.jpg) Attachments ---------------- Grand Prix.jpg (57KB - 14 downloads) Najmodelar.jpg (38KB - 13 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Impresivno, nema šta !! Sretno svima i dobre letove !! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Javite rezultate u poluvremenu,barem prvih pet. ----- Efteling | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Prelepo, ja bi došel da neko dolazi iz koprivnice al svima je f1n preglupo, a meni predobro! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | ... al svima je f1n preglupo, ... Oni koji su pokušali pošmirglati nešto i natjerati da to leti nikad neće reći da je to preglupo, dapače, po meni (a i ne samo meni) je to vrhunski izazov jer nema kupovanja modela, nema tajni, nema isprika kako je skupo ili nema materijala, nema stereotipa i sve ovisi samo o trudu i mašti "šmirglera". Sve u svemu u današnje vrijeme jedna, a možda i jedina prava modelarska kategorija. Ako želiš doći pokušaj se dogovoriti s nekim iz Varaždina pa dođi s njima. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ne radi se o tom neg ja nemrem jer mi je rođendan i dolazi mi rodbina doma pa se moramo brinut oko tog, a ti andrija nemoj izmišljat razloge ! ak oš ič nek te stari vozi! | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | fly - 10/11/2007 10:59 ne radi se o tom neg ja nemrem jer mi je rođendan i dolazi mi rodbina doma pa se moramo brinut oko tog, a ti andrija nemoj izmišljat razloge ! ak oš ič nek te stari vozi! gle luka niko nije tebe prozval jer znam da imaš rođendan i da ti dolaze gosti pa nemreš ići. A da stari nema utakmicu A-2 lige u virju bi me pelal tak da..... | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Andrija, Luka nemojte se ovdje svađati, tako nebute nikaj riješili. Ako si pošmirglal modele i spreman si, neka te neko preveze do Zaprešića ,a ja i Trešnjevčani se budemo pobrinuli za tebe dok tekma ne završi i neko dojde po tebe, nebuš ni gladan ni žedan uz Marina. LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Diogen - 10/11/2007 12:00 Andrija, Luka nemojte se ovdje svađati, tako nebute nikaj riješili. Ako si pošmirglal modele i spreman si, neka te neko preveze do Zaprešića ,a ja i Trešnjevčani se budemo pobrinuli za tebe dok tekma ne završi i neko dojde po tebe, nebuš ni gladan ni žedan uz Marina. LP,Diogen Evo modeli F1N-150 su pošmirglani, a za prevoz do zaprešića ću nekako probat riješit. (IMAG0034.JPG) Attachments ---------------- IMAG0034.JPG (35KB - 12 downloads) | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | odlično! ja se nit ne osječam prozvanim nit se ne pokušavam svađat. sam velim da andrijina tvrdnja da je svima to preglupo nije točna, i da bih se najradije i ja tekmo, čak sam napravio i jednog full kompozitnog f1n-150 modela, čisto iz dosade (hahahahaha koja glupost, kod svih laganih materijala ja baš idem to radit od stakla, karbona i epoksida, kak sam mutav hahahahahahahahaha..a kaj sad, bilo mi dosadno i pročito sam tu neki post dal se več i to radi od kompozita pa eto....valjda prvi hh, baš me zanima kak bu to letilo dok se posuši 24-satni epoxi) al nažalost nisam u mogučnosti doč na tu tekmu iz sad več poznatih razloga (koa filozofija haha) sretno sutra na tekmi Edited by fly 10/11/2007 17:16 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Evo ja sam isprobal modle, lete super ali najvjerovatnije neću biti u mogučnosti doći na tekmu zbog prijevoza. Sretno na tekmi | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | agolubic - 10/11/2007 11:47 fly - 10/11/2007 10:59 ne radi se o tom neg ja nemrem jer mi je rođendan i dolazi mi rodbina doma pa se moramo brinut oko tog, a ti andrija nemoj izmišljat razloge ! ak oš ič nek te stari vozi! gle luka niko nije tebe prozval jer znam da imaš rođendan i da ti dolaze gosti pa nemreš ići. A da stari nema utakmicu A-2 lige u virju bi me pelal tak da..... PA DOBRO ONDA... AK LUKA IMA TULUM DOMA, MOŽEMO I MI DOĆI POSLE TEKME... DRUGIM RJEČIMA, TI IMAŠ PREVOZ NATRAG... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Mora da je napeto.Pokušat ću saznati friške vijesti | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Dražen kaže: klasa 150:1. Buki 2.Bombek 3.Zovko.Čekam reze "Velikih"Bravo Buki!! | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | žao mi je šta nisam mogo doč...evo slika mog modela, leti odlično, još nije vagan, al karbonska šipka je malo preteška.. (DSC00082.JPG) Attachments ---------------- DSC00082.JPG (64KB - 14 downloads) | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |