| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krka Cup -W.Cup 2007 F1ABC Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | darijo - 17/10/2007 21:24 Buki ti nikada zadovoljan. Vjetar pa što ? Ti bi da nema vjetra da modeli kruže iznad starta , pa sljeću i explodiraju na 10 000 V, ovako je bolje ,..ići će prije rijeke ili u naselje.[/QUOTE Al cu najebat u nedelju!!! | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | darijo - 17/10/2007 21:24 Buki ti nikada zadovoljan. Vjetar pa što ? Ti bi da nema vjetra da modeli kruže iznad starta , pa sljeću i explodiraju na 10 000 V, ovako je bolje ,..ići će prije rijeke ili u naselje. Darijo, Ja se brinem za tebe, znaš kako ti gubiš modele, pa kaj bude bilo ak bude tam zbilja puhalo malo jače, modele buš moral tražiti u Zagrebu... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja ću negdje kod Regensburga uključit kenvudicu,, samo mi javite frekv.,,,,,,, možda nađem neki model !!!! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | buki - 18/10/2007 08:34 darijo - 17/10/2007 21:24 Buki ti nikada zadovoljan. Vjetar pa što ? Ti bi da nema vjetra da modeli kruže iznad starta , pa sljeću i explodiraju na 10 000 V, ovako je bolje ,..ići će prije rijeke ili u naselje. Darijo, Ja se brinem za tebe, znaš kako ti gubiš modele, pa kaj bude bilo ak bude tam zbilja puhalo malo jače, modele buš moral tražiti u Zagrebu... Misliš da ču tražiti u zg model zbog jačine vjetra ili veličine države ( znaš koje) | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Malo bolja prognoza. weteronline je koregirao vjetar na 2-4 m . jedino ostaje mogučnost snijega, kiše tempoeratura 0-7 C kak gledam kroz prozor vjetar je sasvim podnošljiv..ali kiša na vidiku i temp. pada..... Budemo videli... valjda damjan vrača indijanske plesove. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Slučajno ovo vozim,, pa da vam iskipujem koju za subotu i nedjelju ,, http://www.kind-arbeitssicherheit.de/serie-kaelte-1-D.html ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Odmorite ljudi oći od vremenskih prognoza ::http://www.redtube.com/ ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Prisjetimo se prošle godine.... (P9020145.jpg) Attachments ---------------- P9020145.jpg (89KB - 12 downloads) | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | sunce ti je bilo iza leđa, al ga je bilo... tako će biti i sutra... majica mi je nekako poznata... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Dražen - 19/10/2007 09:29 sunce ti je bilo iza leđa, al ga je bilo... tako će biti i sutra... majica mi je nekako poznata... Dražene, pa ti si u toj majici na svim tekmama---kak ti nebi bila poznata | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | buki - 19/10/2007 12:16 Imat če je i sutra Dražen - 19/10/2007 09:29 sunce ti je bilo iza leđa, al ga je bilo... tako će biti i sutra... majica mi je nekako poznata... Dražene, pa ti si u toj majici na svim tekmama---kak ti nebi bila poznata | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ajd šuti, dok ja nosim tu majicu, ti delaš makse... moli boga da ju ne zaboravim... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Prvi dio tekme je završen. Ujutro u 8 će biti FlyOff jer su danas uvjeti bili vrlo teški, od jutarnjeg mraza, pa malo lijepog vremena, pa skoro bez termike, pa do vjetra i prekida i kiše. Par slika, te rezultate možete vidjeti ovdje: http://picasaweb.google.hr/h.kreso/20071020KrkaKup Na svojoj prvoj tekmi u F1A Maja je bila druga u juniorskoj konkurenciji. Više slika će vjerujem staviti Dražen, on tak nije niš drugo radio | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Zaboravih najvažnije, zahvaljujem Lekiju kaj već drugi put vodi brigu oko mojih prijava, Vinku kaj mi je pravio društvo kad smo tražili modele, te svima ostalima na savjetima | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Kako nije ništa radio? Rasturio je model Igoru!!!!!!!!!!! | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |