| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Novohrad cup 2010 Slovakia Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | bravo leki !! a usput čestitke i soniju na malo manjem uspjehu - 5. u gumićima i neka zvučna imena iza njega... dršte se i u nedelju... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Bravo raketaši!!!!!! | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Cestitam Leki i sretno Raketi danas:-))) | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Kako stoji danas? Jel danas Mura na istoj livadi? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | jedva se konektira ,,u romingo ..,, 3 start hrv ,,svi puni u A ,,, u B pape odustao ,,, vrijeme ,,,,modeli padaju na liniju !! ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | 6 start jedrilice vjerojatno pune,vinko pun Sony kiks 138 Edited by Omi 22/8/2010 16:35 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | flash udate via Sony Maja,Leki i Tuta puni. FlyOff u 18.00 U boj u boj! ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ljudi javljajte!!!!!!!!!!!!!!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nek im je sretno! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | ima li novosti!? | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | OBADVA OBADVA OBA SU PALA Svaka čast majstoru! Edited by Omi 22/8/2010 19:48 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja ,,na granici sa Srb,,, u povratku a to mi Kili javio prije 20 min ,, LEKI no-¸1 ponovo ,,,Roland drugi,,,kako je Tuta još neznam ,,, I ja kažem ,,svaka čast na kvadrat !!! U f/o ,,bila još i Maja ,,,Bombek kikso u 7,,,Luka u 6 om Kili i Toza bili još u F/o ,,,kako je ---još nejavljaju ,,,, Edited by sony 22/8/2010 19:59 ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Svaka čast Leki. Bravo majstore. Ajd kad se vratiš ,odmoriš, sedni malo za komp.pa nam prenesi iskustva,utiske,slike modela..... Svaka čast. Još jedna pobeda ove godine pa po medalju pobednika svetskog kupa. ----- Mića Tica | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Svaka cast Leki!!! Mi ne gubimo vrijeme pa vec slavimo..Dlaka, Karic, Mirko & me! :-) | ||
banjac |
| ||
Veteran | Bravo, Leki - sve se vraca - moralo je upaliti - a sada ajde do kraja - jos ima 5 tekmi da im pokazes | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |