| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Yak-54 MODELL-EXPERT Moderators: igoruav Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3A | Message format |
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Evo jedne slike od ove subote: (Yak 54.jpg) Attachments ---------------- Yak 54.jpg (86KB - 44 downloads) ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | I još nekoliko dobrih: (56.jpg) (57.jpg) (58.jpg) (59.jpg) (52.jpg) Attachments ---------------- 56.jpg (6KB - 44 downloads) 57.jpg (7KB - 39 downloads) 58.jpg (6KB - 38 downloads) 59.jpg (6KB - 39 downloads) 52.jpg (34KB - 32 downloads) ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Joden video sa Lučkog: http://www.youtube.com/watch?v=1Dsi0didIIA ----- Zvezda | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Odlično sve !!! Dobre slike i video,,, ali meni nikako nije jasno zašto svi u zadnje vrijeme lete avion ,,kao daje heli ?? Ili mi je jasno ? ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | zato jer time pokazuju koliko su dobri piloti, da imaju jake motore unutra itd hehe. ak znaš huvrat znaš skoro sve..hehehe | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Neko se pali na plavuše, netko na crnokose... Tako je i tu; netko voli klasično letenj, netko voli jedrenje, a ja recimo, volim 3D letenje... ----- Zvezda | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ma odlično !!! samo od tog što si nabrojao ,,,ja volim sve !!! naročito ovo prvo dvoje !!!!!!!! Edited by sony 24/12/2007 13:55 ----- | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Mislim da nisi jedini ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Jedna slikica: Mislim da meni jedna od najboljih... (YAk.jpg) Attachments ---------------- YAk.jpg (43KB - 36 downloads) ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Nakon nove godine pičim po drugi motor za Yak: 3W 24i... ----- Zvezda | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | http://video.google.com/videoplay?docid=219791354625794697 Ovo je pravo !!!! mjenjam kategoriju uskoro !! ----- | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Da, to su depronci... Moram priznat da sam naručio Set-up za depronca... Iako sam ga več imao, opet sam zagrizao na to. ----- Zvezda | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | koji setup s narucio, a model? ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Iz Hobbycity-a. A model domače proizvodnje; naravno YAK-54 ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Danas mi je stigao 3W 24i! Po nekoj matematiki bi model trebal ispast 0.5kg lakši... ----- Zvezda | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |