| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Jump to page : < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 > Now viewing page 26 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Igore, 5 m2 nije livada ![]() ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
nenad![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() Location: Varaždin | Zvao me taj dan i znam da je to njemu prevelika "livada"! Kod Riječkih i 15 cm je veličina! ----- nenad | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | dlaka - 5/5/2010 16:27 Slažem se!Igore, 5 m2 nije livada ![]() (P3021893.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Novi model. Još jedan isti je u završnoj fazi. Raspon 2780, motor nelson sa reduktorom (P5091256.JPG) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
belovic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Međimurje | Ako nije tajna cija su krila? ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Misliš ko je radio? Troje krila sam krenuo u seriji praviti ovu zimu. Ta su gotova(treba još ušku presvuči), druga mi se upravo peku u kutiji u klubu, a za treća čekam trakice iz Nizozemske da krenem u završavanje. | ||
| |||
belovic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Međimurje | Da, mislio sam da su kupljena... Uglavnom izvrstno izgledaju (mogli bi malkoc posuditi koncepciju za nas F5J) ![]() ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
| |||
h.kreso![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Varaždin | Pa Bombek ti je tu negdje, samo doda još nekoliko cm ![]() ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Još jedna krila radim i nadam se da ču ih završiti do Mura kupa i onda sitnice oko trupova( one najgore stvari) i napokon ispunjenje sna - četiri modela u kutiji (P5261225.JPG) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | ![]() ![]() Damoši su ,,čudo !! da nebi lanaca ,,ja bi zvao Gorsku službu spašavanja !! ![]() na kraju ,,,, startali ,,reglirali ,, mezili,,patili se !!! (a 002.JPG) (a 004.JPG) (a 008.JPG) (a 010.JPG) (a 018.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----- | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | lllll (a 005.JPG) (a 013.JPG) (a 019.JPG) (a 015.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ----- | ||
| |||
Tica![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: SFRJ | Ova slika 019 nekako je najlepša ----- Mića Tica | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | . Edited by darijo 4/6/2010 23:53 | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Nova ukrainska perverzija. Poslije možemo pričati da šire posao i dominiraju tržištem, ali si daju tuda pa izmišljaju, experimentiraju i rade. Napravili su motor sa reduktorom sa dvije posebne jednokrake elise koje se vrte u kontra smjeru. nikako mi neuspjeva da stavim sliku. Edited by darijo 5/6/2010 00:12 | ||
| |||
toni![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Split | Evo nešto i ja radim.Ako se usvoji ko nova kategorija možda šta i osvojim. (24896_377435161851_377366401851_4236718_3313245_n.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Jump to page : < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 > Now viewing page 26 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |