| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
flaperi u F1A i dostizanje 90m Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Omi - 23/9/2008 22:55 I gospodin Mitsuru koristi sličan profil krila na svome F1N http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/get-attachment.asp?atta...Evo jel nisu slični Ovaj na slici je star svojih .. 50ak godina Wortmann FX 60-100 | ||
banjac |
| ||
Veteran | ovi ili nemaju struje kod kuće ili kradu struju | ||
banjac |
| ||
Veteran | (peglanje flapera 1.jpg) (peglanje flapera 2.jpg) (peglanje flapera.jpg) Attachments ---------------- peglanje flapera 1.jpg (79KB - 35 downloads) peglanje flapera 2.jpg (79KB - 22 downloads) peglanje flapera.jpg (80KB - 26 downloads) | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Poserem mu se na model kad ga peglom moze vitoperit,pa makar to bio i sam M&K... ----- Efteling | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | nemogu da vjerujem da pegla na ovom mjestu u sred sume!!!! ----- | ||
Lovro |
| ||
Member Location: Karlovac | Dobro da se na dalekovod u šumi nije priključil. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Jebo mater kolko love ima i bijednik radi sa Džirlo peglom | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | možda mu je to službena, iz firme... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ovaj se lijevi frajer smije,,,a i nevjerujem da je moguce da na ovom prikljucnom ormaru bude uticnica....ovo je malo da se ljudi nasmiju....... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
banjac |
| ||
Veteran | ovo nije montirano niti režirano ovo je jebena stvarnost koja se dogodila početkom lipnja u St Petersburgu (Lenjingradu) na njihovoj domačoj tekmi pod nazivom Bijele Noći - takma je inaće znana po tome da se banket i podjela nagrada odvija na brodu restoranu koji plovi kanalima St Petersburga - inače taj brod zovu Brod Smrti jer prema navodima prisutnih Šaran svake godine toliko zaroni u alkohol da je strava i svi misle da će odapeti ali ništa od toga ali onda nakon mjesec dana izbaci neku novu F1C pizdariju - ako su lagali mene ja lažem vas | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ova kutija na banderi mi prije lici na telefonski ormaric. | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | roby - 13/11/2008 14:31 Ova kutija na banderi mi prije lici na telefonski ormaric. E još će ispasti da pegla telefonom. ----- Mića Tica | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Kad vidim ovo nebi se iznenadio,s ovim peglafonom mo vise lici na Baltazara. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | banjac - 13/11/2008 12:43 ... onda nakon mjesec dana izbaci neku novu F1C pizdariju - ako su lagali mene ja lažem vas ...lagali su te, osim toga makarov mi je rekao da presvlači krila u kalupu, a ne na banderi... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Ali ti nije rekao da mu za kalup koristi bandera.Mozda je bas to tajna uspeha.Bandere,karbon.... Edited by Tica 13/11/2008 19:12 ----- Mića Tica | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |