| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F3J, F3K, F5J-400 (27. i 28.09.2008) Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | F3K kategorija završena još jučer, nažalost još manje nas je bilo od prijavljenih, samo 8 natjecatelja. 1mj. Nikola Frančić 2mj.Miljenko Frančić 3mj.Marko Butković U F3J i F5J su odvožena samo dva turnusa tako da nekih velikih dominacija nema. Vrijeme je poslužilo, jedino kaj je malo puhao hladan vjetar. Nadam se da bude danas bolje vrijeme. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Nastavak: F3J: 1mj.Antun Šikić 2mj.Arijan Hucaljuk 3mj.Damir Kmoch Juniori 1mj.Arijan Hucaljuk 2mj. Marijan Balaško 3mj. Nikola Frančić F5J 1mj. Nikola Frančić 2mj. Igor Bombek 3mj. Miljenko Frančić Juniori 1mj. Nikola Frančić 2mj. Josip Sacher 3mj. Dino Slatki Čestitke pobjednicima, vrijeme nas je poslužilo, fotke uskoro. Hvala svima kaj su pomogli oko DP 2008. | ||
modricl |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Čestitam svima! Edited by modricl 28/9/2008 23:15 | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | modricl - 28/9/2008 23:10 Čestitam svima! također ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Damir |
| ||
Member Location: Velika Gorica | Čestitka Šiki na njegovom prvom državnom prvenstvu a pogotovo Nixi na osvojena čak dva!...a još je junior. Bravo! A takvih rezultata sigurno ne bi bilo bez dobrih pomočnika koji na razne načine uspjevaju izvući maksimum iz svog pilota (navuuuci....jpg) (daj sad malo lijevo....jpg) (stoj na jednoj nozi....jpg) (Boc..koliko do kraja...Boc...Boooc....jpg) Attachments ---------------- navuuuci....jpg (112KB - 31 downloads) daj sad malo lijevo....jpg (109KB - 34 downloads) stoj na jednoj nozi....jpg (95KB - 28 downloads) Boc..koliko do kraja...Boc...Boooc....jpg (115KB - 30 downloads) ----- Damir Kmoch | ||
Denis |
| ||
Regular Location: Varaždin | čestitke svim pobjednicima! bil sam ko lešinar, slikal sam razbijene modele evo krševa u nedjelju (113.jpg) (110.jpg) (109.jpg) (108.jpg) Attachments ---------------- 113.jpg (68KB - 41 downloads) 110.jpg (65KB - 31 downloads) 109.jpg (55KB - 26 downloads) 108.jpg (61KB - 29 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Čestitke najuspješnijima, a veliko HVALA Mirni, Mirku, Lekiju, Bukiju, Bombeku, Draženu, Čedi, Bocu, Damiru, Siniši, Ivanu i Luki. Hvala i gospođi Sandri Mičin (direktor KZ Aerodroma), gosponu Bakliži, ZTK zagrebačke županije i svima ostalima koji su pomogli oko ovogodišnjeg DP-a. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Čestitke svima i s moje strane. ----- Andy G Kum | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Slike u albumima, hvala Zovku i Modriću na slikanju! | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Sve cestitke osvajacima trofeja, a posebna mom debelom prijatelju Siki! Kazu da slika kaze vise od tisucu rijeci, a ona s proglasenja gdje "gledas u kriz" odlazi u povijest kao antologijska! E sad debeli, kad si vec probio led s osvajanjem DP - nanizi jos nekoliko! Edited by zzechner 30/9/2008 02:27 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
NiX@ |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | evo malo i mojih slika... http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... | ||
mifi |
| ||
Member Location: VG | Denis - 29/9/2008 01:23 čestitke svim pobjednicima! bil sam ko lešinar, slikal sam razbijene modele evo krševa u nedjelju
Mozda su za kreseve F5Jotica krivi trupovi
M. | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, lijepo druženje je iza nas. Čestitke svim pobjednicima. Samo da nije bilo hladnog vjetra. Teren mi je bio skroz ok, i vrijeme za letenje nije bilo loše. Dalo se dobro jedriti, pogotovo tko je mogao doseći do padine i tamo popeti do neslučenih visina. Domačini standardno dobri, vidi se i trend promjena kategorija, za jednu super, za drugu ne baš najbolje. Šteta kaj nisu došli svi koji su imali nešto za letjeti, stalno se hvale sa svojim pilama, a dok treba, nema ih mifi: da obranim klupskog kolegu, na slici se lijepo vidi da su pucala krila, a ne trupovi | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | I ja bih čestitao svim pobjednicima, a isto tako posebno tebi Šika na osvojenom prvom Državnom i tebi Nikola na dvostrukom naslovu. Žao mi je da se ovaj puta nisam mogao družiti sa svima vama. ----- Dubravko | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Čestitke svima u svim kategorijama i od nas iz Čakovca, a posebno Nixi za osvajanje prvog mjesta u obje kategorije. Mali osvrt na fly off u F5J kategoriji, vrijeme oblačno, sa slabim vjetrom, većina odlazi prema nedalekoj padini i pokušava tu ostati čim duže. Ja u kvalifikacijama niti jednom nisam letio na tom mjestu, pa sam i ovaj put krenuo prema istoku, odnosno kućama, nadajući se tu uhvatiti nekakve balončiće. Na žalost, kako vrijeme prolazi, model je sve veći i dok ja shvatih da treba nešto poduzeti, već mi je bilo prekasno krenuti prema padini i pridružiti se ostalima u padinskom jedrenju. Onda sam odlučio iznad vrba uz letjelište izvući nemoguće, ali nije išlo. I tako sletim za 7 minuta od 1-2m. Drugi let krenuh i ja "v brege" sa ostalima, osim Ivice, i već u prvoj minuti dosegnuh nekih skoro 300 metara visine. Tu se je dalo vrtjeti, iako prilično daleko, i ostati do kraja. Sletih opet 1-2, ali nisam više mogao nadoknaditi loš rezultat iz prvog leta, pa na kraju sa 6. mjestom niti nisam previše nezadovoljan. Nezadovoljniji je bio sin Igor sa 12. mjestom, pa mi se čini da ćemo se morati malo pozabaviti njegovim modelom, koji je imao prilično problema sa dosezanjem potrebne visine na startu. Da li ga je pratio peh, da li je baterija zezala, da li je motor kriv ili za ovakvo vrijeme treba imati malo prodornije krilo? Ovih dana slijedi analiza. Inače teren je zanimljiv sa dosta mogućnosti, a domaćini su se potrudili sa organizacijom i mislim da smo svi otišli kućama zadovoljni. Danijel | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |