| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1ABC EP Bugarska - Live timing Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | HR 16 mj ekipno :-(----- F1A BiH 25 -- :-(,, :-( od 28 ekipa -- F1B , BiH u fo M čabaravdić i Tarik J( zamjenio Harisa ) Edited by sony 3/9/2008 15:34 ----- | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 22:58 | ||
Borut |
| ||
Member Location: Novo mesto | Od Slovenskih tekmovalcev je Luka Hribar v Fly-offu (17.30). Slokar in Stankovič nista. LP Borut | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Evo mi javlja Vinko,, 80 gumenjaka !! on 32,,Toni 50 ,, Pape69,, Još onaj Bosanac sutra da podere onu mafiju u F1C,,,zadnja šansa !! Edited by sony 3/9/2008 16:38 ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Dakle od BIH gumenjaka Kapetan što bi Omi rekao frula,a ova 2 mlađahna idu dalje,nije loše! Po dostupnim rezultatima moglo bi se zaključiti da je očito vrijeme bilo "teško" ! A što se tiče F1-A po onome što Sony piše izgleda da je bilo puno punih ekipa ili - koju sec. !!! Edited by hari 3/9/2008 16:55 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | hari - 3/9/2008 16:54 A što se tiče F1-A po onome što Sony piše izgleda da je bilo puno punih ekipa ili - koju sec. !!! Netrebaju ti Hara pune ekipe, a ni koja sekunda,, samo ono što ja mjesecima govorim za BiH modelare a naročito ove mladje ,,a bolje da i negovorim više a i neču !! NemanjaB 81/83 Robert B, 72 /83 Tarik ? nisam siguran ali slično !! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | 1 runda Fly off gumenjaka upravo poletila !! a kako ja imam i prenos "u živo" sa terena valjda če bit i kakvih podataka !! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | U 2 krug , 9 orica ,,,,Kolić ,,Hribar ,,,,,, BiH --Tarik( Haris ) 10,, Malik Čabaravdić ..-22 Edited by sony 3/9/2008 18:27 ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | 1 izraelac 2,zastavenko 3 urban,,4 Kolić --- kako dobio ,,tako prenio Edited by sony 3/9/2008 18:45 ----- | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Šteta. Ništa onda nam preostaje držat fige dariju da on nešto napravi. AJMO DARIJO!!!!!!!!!!!!!1 ----- Andy G Kum | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Baš sam imao poziv od Malika iz Bugarske,izgleda da je ovako kako Sony veli,a BIH je ekipno 7 !! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Darijo 1.start nije napunio ostala 3 je pun.Sad je pauza. | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Joj baš mi je žal, znaći i ove godine slab plasman. E sad moraju nekaj osvojiti na svijetskom u korenici ----- Andy G Kum | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Dojava ,, Vinko,, Dario 6 pun +55,, Žulić -slo u fly off,, od Bosanaca niko pun !! Šteta za Darijev 1 start ali svejedno čestitke od mene na solidnim rezultatima i borbenosti svim ekipama !! ----- | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 22:58 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |