| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
KRKA CUP 2008 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Drugi dan na Krka cupu U F1B cetiri natjecatelja u flay ofu među njima i ANTE, TONI FRANIĆ. Bravo TONI !!!!! Toliko za sada idemo dalje! | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | vinko - 19/10/2008 16:28 Drugi dan na Krka cupu U F1B cetiri natjecatelja u flay ofu među njima i ANTE, TONI FRANIĆ. Bravo TONI !!!!! Toliko za sada idemo dalje! Pridruzujem se cestitkama i ja.I dadodam da jeDragan Lakic uFly off-u u penjacima ----- Mića Tica | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Flay of zavrsio.TONI zauzeo 4.mj. Čestitam na jos iednom punom razutatu i 4.mj. Bravo!!!!!!!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bravo Toni. Imali kakvih vijesti o konačnim rezultatima | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Tica - 19/10/2008 17:47 vinko - 19/10/2008 16:28 Drugi dan na Krka cupu U F1B cetiri natjecatelja u flay ofu među njima i ANTE, TONI FRANIĆ. Bravo TONI !!!!! Toliko za sada idemo dalje! Pridruzujem se cestitkama i ja.I dadodam da jeDragan Lakic uFly off-u u penjacima Da Lakiju je model otišao u šumu i ostaju sutra da ga traže. Završio je na četvrtom ili petom mjestu | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Čestike Antiša | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Cestitke . Bravo gigantu ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Bravo Antisa,svaka mi dala... ----- Efteling | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Sve cestitke Toni! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | čestitke toniju i lakiju; no što je s rezultatima, što misle ti organizatorji??? il nek postave reze na interplet il nek vrate pare... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | zna li se kako je letio tomaž u gumićima? trenutni poredak u WC je takav da bi mogao još malo popravit poziciju... FAI World Cup 2008 top positions for class F1B-Junior 1 Alexandra Warakomska POL 152 ES-1 PZ-1 VS-1 BK-1 SL-1 SA-1 BL-3 AN-3 2 Oskar Findahl SWE 151 AN-1 HL-1 SH-1 SE-1 VJ-1 BC-2 BU-2 ME-1 3 Romans Demcenko LAT 142 BL-1 BC-1 ES-2 PZ-3 4 Tomaz Slokar SLO 141 MR-1 FV-1 PZ-2 i kad će više na FAI sajtu uočit da je tomažu u A2 krivo napisano ime?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 23:08 | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Tomaz je sad sigurno na 3 mjestu u W.C F1B junior . Dobar je Tomaz A brat mi ode dole na donju ljestvicu Edited by Tarik 20/10/2008 10:29 ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Najbolji juniori F1A (P8310708.jpg) Attachments ---------------- P8310708.jpg (52KB - 18 downloads) | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Pa...hoce li vise ti rezultati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |