| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
52 .OTVORENO PRVENSTVO BIH - Livno 2008 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Čestitke mom prijatelju Elminu ----- Andy G Kum | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | također čestitke Elminu ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | hari - 26/7/2008 20:18 Rezultati na brzinu: F1-A dvojica u fly off-u: 1.Irhad Hadžimehmedagić AK VIsoko 2. Ramiz Mimić AK Visoko 3. Elmin Kerkez-Kerko AK Visoko F1-B: 1. Mrsad Kapetanović AK Visoko 2. Malik Ćavarabdić AK Visoko 3. Haris Jusufbašić AK Visoko F1-C nisu tekmali već odradili trening Kompletni rezultati - Sutra nakon ajedinica Kako to odradili trening pa bacali smo iz rucke...... a vec imaju i rezultati: 1.T@rik Jusufbasic let trajao 5 sec i 29 stotinki 2.Asim Jusufbasic let trajao 5 sec i 19 stotinki 3.Edin Šahinovic let trajao 4 sec i 21 stotinku i da bi ja dosao do pobjede morao sam i upaliti motor...... ----- | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Bravo Tarik, čestitke na pobjedi. ----- Andy G Kum | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Korekcija rezultata u F1-B,Kapetanović 2 mjesto ,a Malik 1 mjesto obojica u fly off-u. Danas u A-1 ekipno: 1. Bihać 1 2. Krila Sarajeva 3. Laktaši BL ... Pojedinačno: 1. Endi Ćehić Bihać 1 2. Faris Halak Krila Sarajeva 3. Srđan Praštalo Laktaši BL 4. Dijan Šumar Bihać 1 5. Sulejman Lipovača Bihać 2 ... U F1-H ekipno: 1. AK Mostar 1 2. ZK Mostar 3. AK Mostar 2 Vrijeme super s malo vjetra i puno oblaka koji nagovještavaju kišu,ali sa jako ugodnom temperaturom zraka.Livada golema,puno manje se kosi nego prije rata pa samim tim i manje je mjesta za postavljanje startne linije.Kakogod,trava je niska i iako se mnogi žale na džombast teren,sve je to OK!Ipak smo mi modelari,a ne golf igrači!Tolika livada da bi je mnogi poželjeli ,ali ipak bosanci i hercegovci traže svemu neku manu,pa i u ovom slučaju!Neka neka,samo polako !!!! Glavni sudac Gosp. Oton Sabo,sudije na startu i organizatori odlično odradili posao,bilo je tu provjera sajli,oznaka na modelima i sl.Nadamo se da će dogodine i vaganje modela biti u opciji ! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Drago mi je da je opet krenulo na najljepšem FF terenu na svijetu. bilo bi lijepo da 2013 nakon 30 godina opet bude svjetsko tamo. Inače di su slike,ako vam fali fotografa,ja sam jeftin,trebam samo prijevoz tamo i natrag ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | slika (DSC03000.JPG) Attachments ---------------- DSC03000.JPG (86KB - 25 downloads) ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Omi - 27/7/2008 23:55 Drago mi je da je opet krenulo na najljepšem FF terenu na svijetu. bilo bi lijepo da 2013 nakon 30 godina opet bude svjetsko tamo. Inače di su slike,ako vam fali fotografa,ja sam jeftin,trebam samo prijevoz tamo i natrag Svetsko je bilo 1985 tako da je 30 god 2015 god ----- Mića Tica | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Slika .. jbg nemam vise.... jedna po jedna (Copy of Livno.jpg) Attachments ---------------- Copy of Livno.jpg (144KB - 26 downloads) ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Fali ti na ovoj slici Irhad i Ramiz.. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | slike (DSC02991.JPG) (DSC02993.JPG) (DSC02996.JPG) (DSC03003.JPG) (DSC03005.JPG) (DSC03015.JPG) Attachments ---------------- DSC02991.JPG (86KB - 23 downloads) DSC02993.JPG (75KB - 23 downloads) DSC02996.JPG (85KB - 21 downloads) DSC03003.JPG (92KB - 22 downloads) DSC03005.JPG (84KB - 21 downloads) DSC03015.JPG (85KB - 25 downloads) ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | s (DSC03018.JPG) (DSC03013.JPG) Attachments ---------------- DSC03018.JPG (98KB - 19 downloads) DSC03013.JPG (90KB - 17 downloads) ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | elmin-KERKO - 28/7/2008 11:37 Fali ti na ovoj slici Irhad i Ramiz.. oni su bili u flyoff u i psihicki se spremali......... kakvo slikanje ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ja kako znam ovo je billo slikano u nedjelju,a flay off je bio u subotu u 20h tako da........ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Omi - 27/7/2008 23:55 Drago mi je da je opet krenulo na najljepšem FF terenu na svijetu. bilo bi lijepo da 2013 nakon 30 godina opet bude svjetsko tamo. Inače di su slike,ako vam fali fotografa,ja sam jeftin,trebam samo prijevoz tamo i natrag Slabo se slika,moraće se pozvati tebe iduči put da uradiš koju pristojnu sa pristojnijom opremom! Mada,ova zadnja od Kerke mi se sviđa gdje puštam ajedinicu,u tako u istegnutom položaju "imam liniju kao nekad "! Baš ti hvala Kerko, znao si momenaat koji trebaš uloviti u mom slučaju !!! Edited by hari 29/7/2008 15:40 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |