| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
6. Memorial V.Kmocha Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | NAJAVA ČIŠĆENJA THREADA Obziorm da je ovaj thread jako zabrazdio u OT ,samo najavljujem da će za 24 sata biti obrisani postovi koji možda jesu eye-catching ,humoristični isl ,ali nemaju veze s temom. Prema tome ako netko misli oftopičarit ima još 23 sata 59 minuta. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Trebam pomoč.Kako se naziva restoran u Korenici sa prenočištima (mislim da je prije Macole, kad dolaziš iz karlovca).Trebao bi naziv,web ili telefonski broj.Macola je sa 52€ za spavanje malo skupa.... (To mi je vinjeta za auto i motor....) Damjan | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Damjan - 4/7/2008 12:02 Trebam pomoč.Kako se naziva restoran u Korenici sa prenočištima (mislim da je prije Macole, kad dolaziš iz karlovca).Trebao bi naziv,web ili telefonski broj.Macola je sa 52€ za spavanje malo skupa.... (To mi je vinjeta za auto i motor....) Damjan Lička Kapa? Winetou? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Ne znam.Prošle godine je Roland spavao tamo, ali se ni on ne sječa imena. D. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Damjan - 4/7/2008 12:42 Ne znam.Prošle godine je Roland spavao tamo, ali se ni on ne sječa imena. D. http://www.travel-tourist.com/obj2960_si.htm Možda ovo? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Zove se 'Marko'. Imaju i bazen... Damir. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Winetou što kaže Omi ili Marko ,svejedno ,Taj Winetou mi zvuči više "cool" pa valjda je i cijena noćenja OK !!!Njemačka verzija Winetou-a je upravo u tom dijelu snimana 80-tih !!! Po pitanju OT "forumaške filozofije" imam stav ,ali mi treba malo više vremena i volje da ga predočim "forumaškom članstvu " i posjetiteljima,pa ipak "next time ". Uglavnom mislim da "spontanost" kao na ovoj stranici ove teeme je prava stvar i nikakva "čistoća teme " nema veze sa onim što bi Omi rekao "Rakije,rakije ..." !!!! No ,i ozbiljnijem dijelu članstva se ne može prigovoriti tj. onima koji vole iskočiti u OT ! Uglavnom ,OT koji je na Omijev zahtjev otvoren i nije "to to"! Upravo zbog toga što se u ovom trenutku nisam prebacio na njega već sam tu gdje jesam !!! To je ta spontanost koju bi smo upravo u ovom momentu izgubili prebacivanjem u OT !!! Kužišššš!!!! Da ne bi iskočio u OT totalno ,pozdrav svima do Bjelopolja,divne livade sa predtalasnim dizanjima do zvijezda !!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | da, winetou je za one koji bazen imaju kod kuće... do sada 52 prijavljena za memorijal: http://www.mk-z.hr/_freeflight/_prijava.html ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Omi - 4/7/2008 11:56 NAJAVA ČIŠĆENJA THREADA Obziorm da je ovaj thread jako zabrazdio u OT ,samo najavljujem da će za 24 sata biti obrisani postovi koji možda jesu eye-catching ,humoristični isl ,ali nemaju veze s temom. Prema tome ako netko misli oftopičarit ima još 23 sata 59 minuta.
Ajde Omi ohladi malo... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | leki, do kada se primaju prijave za MVK? za sada 68 prijavljenih... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Osoba koja prima prijave i koja je postavila raspis na stranicu sigurno zna. Ako slučajno nezna, pogledaj na: http://www.mk-z.hr/_freeflight/raspisi/6_mvk_HR.doc ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | oni koji zakasne sa prijavama za ovu , stavi ih na listu čekanja za iduću godinu | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pa tako će i biti, još jedino borut upada ak se prijavi, mada je rekao da ga vjerojatno gazda ne pušta... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Leki jeeeš mene al nemoj mi kuma zanemarit,daj ga stavi na listu. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Kao i svake godine , tako i ove zamoljeni smo ( ljepše je pročitati zamoljeni, a u stvari naređeno je) da na livadi i šumi ne smije biti otvorenog plamena , niti bilo kojeg vida vatre. Isto tako nam je skrenuta pozornost na najčešće uzroke vatre čikove , cigare. Bilo bi dobro da A1 , ako je to moguće ,iznađu drugo rješenje umjesto fitilja , koji poslije odrađene determe padaju na livadu i tu tinjaju dok ne sagore. Tako bih Vas sve koji dolazite Korenicu zamolio da pripazite na gore navedeno. Edited by darijo 12/7/2008 11:49 | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |