| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Memorijal Izet Kurtalic 2008 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Izvinite, ko je ovo na slici posle Elmina Kerkeza ----- Mića Tica | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Tica - 13/8/2008 08:40 Izvinite, ko je ovo na slici posle Elmina Kerkeza Asim Jusufbasic ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Mislio sam ,PORED.Ova mala sličica na forumu ----- Mića Tica | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Moj prijatelj Roland KOGLOT Edited by elmin-KERKO 13/8/2008 11:53 ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Ma ne poznajem čoeka al mi nesto poznat,pa zato pitam ----- Mića Tica | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Tica - 13/8/2008 12:58 Ma ne poznajem čoeka al mi nesto poznat,pa zato pitam ja ga prvi put vidio u petrovcu ,, pa sam kerki rekao da je to njegov prijatelj!!! : ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | elmin-KERKO - 13/8/2008 11:52 Moj prijatelj Roland KOGLOT --E tako je jednom vrabac jetio ,,letio ,, ajbg ,,bila je zima !! Led !! A kako je letio malo poviše , uhvati mu led krila,,(a zajebo se jbga ) a pogotovo desno i on usvira, baš ko ona moja (a2 na državnom ,,) E pazi sad ,,dole na zemlji prolazi krava i ugleda jadnog i stradalog vrapca ,, sažali se i obavi " veliku nuždu "" direkt na njega !!! Kako se vrabac malo zagrija od "" toga "",, odmah živnu i poče da traži izlaz !!! Ali to sve vidje lisica ,,i brzo prileti pa vrapca izvuče iz ""nužde "" fino ga očisti ,očerupa i pojede !! E jbg ---pouka !!!! Ako te neko uvali u g.... nemora značit da ti je neprijatelj !!! isto tako ,ako te neko izvadi iz g..... ,,nemora ti bit prijatelj !! ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Eto moro si ti odmah nesto prokomentarisat.....samo neka je po tvom. Edited by elmin-KERKO 13/8/2008 15:06 ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ma nije ništa po mom Kerki ,to ti je stara Kineska ???ili Švedska , Talijanska,, Slovenačka ,hm hm ma nemam pojma čija je !! ali je istinita !!!! ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | ili je BOSANSKA ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bosanska nije ,,,sigurno !!! Mi obično sami sebe uvaljamo u g... pa onda tražimo od drugih da nas vade !!! ----- | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | elmin-KERKO - 13/8/2008 11:52 Moj prijatelj Roland KOGLOT Topli prijatelji ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Eh sad....."topli"....................... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | A i voli piletinu.... ----- Mića Tica | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Rale - 12/8/2008 23:08 Ja ih još ne vidjeh Rale - 12/8/2008 13:03 Hocemooooooo rezultate !!! Dobio sam ih pre dvadeset minuta. Konacno !! | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |