| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mostar kup 2008 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:28 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Cestitke s moje strane Dariju, Vinku i Tariku... ----- Andy G Kum | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Pozdrav, evo nakon ne prespavane noći,rano jutros(6i45) vratih se kući.Šta se može reći sem da je livada ostala ona ista,predivna,najlepša,a sa obzirom na neke informacije iz Livna možda se može reći i najbolja.Organizacija besprekorna,druženje na nivou tako da se ovom prilikom prijavljujem,odmah za narednu godinu.Nažalost,pokazala je i svoje ćudi.Par modela je odletelo.Po ovakvom danu,na drugim livadama verovatno bi na livadi ostalo toliko modela koliko je ovde izgubljeno.Nadam se da će Kili i Tuta od jutros naći modele. ----- Mića Tica | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Poslednja informacija:Kili ima signal i to na pomerenoj frekfenciji tako da očekujem da mi uskoro javi da ga je i našao.Neznam dali je i Tuta našao. ----- Mića Tica | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Čestitke Vinku i Dariju. Igor je i sam rekao "još sam mlad, ima vremena" ali ipak šteta za tih nekoliko sekundi. ----- nenad | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:28 | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Rale - 4/8/2008 10:23 elmin-KERKO - 3/8/2008 00:00 ja mislim da su i meni model slomili i bacili u rijeku jer nije vise imalo signala.... Elmine, da li je ovo o lomljenju modela i bacanju u reku neka sala, ili se stvarno dogodilo. Ne mogu da verujem da postoje takvi idioti. Pozdrav, Rale To je jedna od predpostavki , ali takodjer sam cuo da su soniyu polomili model i da su ga bacili u Listicu... tacnije ce vam reci sony... A meni su u 3 turnusu uzeli penjaca ,, slomio sam se trazeci ga,, ali tu je jedna vrlo dobra stvar kod F1C ,, mozete li zamisliti da sam ga pronasao bez bipera , tacnije nasao sam ga po mirisu izgorenog penjackog goriva.. pratio miris i dosao da grupe pijanaca koji su ga uzeli...... .iii ,,,da kazem da i za trazenje modela treba trening... pozz Edited by Tarik 4/8/2008 12:33 ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Pozdrav Rale, to je samo Elminova predpostavka,bar što se tiče njegovog modela.On ga nije video da je uopšte pao.Sony-ev model je stvarno završio u reci.Probali su ga ukrasti,verovatno bacali i tad i polomili pa bacili u reku.Ne smemo generalizovati stvari da je to pravilo.Ja sam sa 6-oro dečice popeo s u vrh brda.Oni su bosonogi trčali po onoj drači,kamenju.......i našli smo model.Ali sve bi teže bilo,ako bi uopšte i bilo moguće naći bez tragača. Elmin je trebao sesti u kola baš kao što smo ga savetovali Kili i ja i tražiti dok ne dobije signal.Ali ako je preko brda teško da bi ga i dobio.Žao mi je svakog izgubljenog modela.Bez tragača sa modelom ni iz ruke više. ----- Mića Tica | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:29 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Lijepa tekma, Sony si je zbilja dao truda. Šteta za izgubljene modele, nažalost i to je dio današnjih natjecanja...iako ništa nije gotovo jer dok je signala mora da se i model pronađe (Sretno ekipi koja je još dolje u potrazi). Cijeli dan se veseliš termici start za startom, a kad dođe pravi lift onda sve redom proklinješ. free flight.. ps. tražim cucka koji može namirisati špek s kilometra...da ne troši puno, i da jebeno brzo trči. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Evo ovako !! sad sam došao kući sa Tutinom čerkom ,da se djete malo odmori i osvježi a on i Toni su ostali gore u onoj šikari da još malo lociraju model !! Čitav dan i danas smo se probijali kroz ona brda i šikaru, imali čak i bliski susret sa poskokom, jer tu napad moš očekivat i sa noga i za vrat !! Pogotovo na 37 cel,, ! Bili smo i na mjestu gdje signal udara ko da nam je model iznad glave ,ali to je tako gusto i neprohodno da ga jednostavno nema,, Ni Kilijev ni Vinkov !!Kili je otišao za BG a Vinko i Toni još malo da potraže pa če kod mene,, ! Ali,, ima jedna i dobra vjest,, sa nama je bio i jedan mještanin koje nas je vodao po brdima i zna svaki kamen !! Trudio se čovjek toliko da je već naučio da i sam nađe model sa stanicom ,, ali dao sam mu par br, mojih telefona i odmah sutra ide u potragu sa dječurlijom ako se danas ne nadju !! Obečana mu je i nagrada ,,pristojna i vidi se da je voljan !! Pa bitće valjda sreće !! Edited by sony 4/8/2008 17:45 ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | I eto sad kad je sve gotovo, mogu malo i da "lajem", jer dok je bilo oficijelno nisam smio !! Ali eto samo za sada "" da se zna "" ovdje a dok malo dođem sebi znače se i u VS Srbije i FAIu !! Da je (samo on ) Pera Kolić danima prije i na samom natjecanju vršio pritisak na org, odbor natjecanja, članove žirija, pa i verbalno vrijeđao neke natjecatelje ! Jednog poltrona(pazi sad ,,iz Mostara je!!! ) uspio je čak i da kupi i to za 25 KM,, itd itd !! e ,,da nebi toga,,Ma Pero brate neznam štasi ali ja te gospodinom nemogu nazvat !! To se u nas kaže !!!usro si nam se u čeif !! Ka dođem u Srbiju na neku tvoju tekmu,, ja tebi sigurno neču !!! Svejedno ,tvom Ivanu a naravno i ostalima čestitke za rezultate ,dobre letove,i nadam se dobro druženje !! SS ----- | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, I ja se vratih s Majom doma, i s Mostara, i s mora Prvi put smo bili na Mostarskom blatu, žao nam je što nismo mogli ostati i u nedjelju. Društvo je bilo super, rezultati nisu bitni Ja sam imao sreću u šestom turnusu kad je model otišao preko rijeke, ljudi koji su se kupali između prijelaza i kampa su me zvali da su našli model i dal je to moj? Tražili su neku lovu, ali sam rekao da mi je novčanik u autu, i nekako preko zajebancije uzeo sam model ali su mi polomili nosač horzića. Navodno su ga skidali s drveta, ali nije bilo ni jedne rupe na presvlaci pa mi je to malo sumnjivo. Usput je još netko tražio model na istom mjestu i nije ga našao, i pretpostavlja se da je nestao. Kasnije je i policija radila zapisnik, neznam o kome se radi. Livada je bila super, malo preuska, ili je trebalo narućiti vjetar u smjeru istok - zapad Maja je uživala u kupanju dok se neki nisu usudili ni palac smočiti. Livada na Livnu nije ni do koljena Mostarskom blatu. Čestitke pobjednicima, Soniju svaka čast na organizaciji | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo napokon sam se malo odmorio , pa da napišem koju riječ. Čestitam Soniju i njegovoj ekipi na izvrsnoj organizaciji takmičenja. Na svakom koraku i svakom trenutku se osjetila volja organizatora da ugodi i udovolji svakom na livadi.Dobar smještaj u kampu, dobro kupanje u potoku, pokošen teren i ekipa organizatora su učinili tekmu predivnom. Jedino što su izgubljeni modeli malo svima pokvarili raspoloženje. Još jednom veliko hvala Soniju i ekipi i tekma je bila +5. | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Pozdrav, ja sam još pod utiscima,tako da mi je zao što takmičenje ne traje u Mostaru mesec dana,mesec i jedan dan.Ljudi,fenomenalno je bilo.Na vreme se nemoze uticati.Očekujem da me je Sony već upisao za narednu godinu.Ako sve bude kako valja doveo bi i porodicu.Ono je raj na zemlji. Sugerišem Sony da ne poklekne i odustane jer će time kapitulirati pred lošijima. Edited by Tica 4/8/2008 20:08 ----- Mića Tica | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |