| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
World cup " Srem kup " F1ABC - Zrenjanin Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Imao sam cijelo jutro nekakav los filing da ce se nesto desiti samo nisam znao da cu ja biti taj. | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Evo sta kazu za vrijeme samo ovaj vjetar.....http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/zrenjanin# ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/zrenjanin# ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:23 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ima i prognoza baš za aradac, al je na slovačkom, pa neću slati link... ne razlikuje se puno, osim vjetra... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | ima i prognoza baš za startno mjesto i sto metara lijevi i desno, al je na bangladeškom, pa neću slati link.... ne razlikuje se puno, osim vjetra... | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 8/5/2008 18:28 ima i prognoza baš za startno mjesto i sto metara lijevi i desno, al je na bangladeškom, pa neću slati link.... ne razlikuje se puno, osim vjetra... Ipak mi šalji....naučio sam bangladeški..... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Lekiju,Bombeku i Zovku sretan put, a sutra da budu puni | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Igor - 9/5/2008 17:44 Lekiju,Bombeku i Zovku sretan put, a sutra da budu puni Pridružujem se željama. Nas dvojica će mo kao neki metuzalemi u pritvoru , čekati rezultate | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | A baš tako | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | I ja se pridružujem dobrim željama, pogotovo Iveku, mada ni Leki ni Bombek nisu mačji kašalj. ----- nenad | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | QUOTE] Pridružujem se željama. Nas dvojica će mo kao neki metuzalemi u pritvoru , čekati rezultate Eh, ima nas jos takvih - nije vas samo dvojica ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Svu sreću na srem kupu želim zovku, lekiju i bombeku ----- Andy G Kum | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Koliko mi je Ivek s SMS-om javio oko 13h nisu bili presretni, navodno loše. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Nove vijesti; Ivek osvojio 4 mjesto od neznam koliko juniora. Bombek kršio nekoliko puta model pa na kraju odustao. Lekiju puko servo pa odustao. Sve u svemu "bed luck", šteta za moje kolege! Želim im sretan povratak doma. | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |