| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1A djelovi modela od Haraze Vitalya Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Mislim da je kak se veli po domači "prešla baba s kolačima", Harazi valjda ide odlično pa je odlučio malo poskupiti. Kasnite..... | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | Haris iz Bihaca,da ja sam dolazi sa prijateljem. | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | hahaha jes vam fora ako neko pogrijesi slovo,nije ubio covjeka... | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Meni danas stigo e-mail da paket kreče za 10 dana | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Krešo kaj da ti velim u totalno krivo vrijeme smo odlučili ulagati u F1A,,, flopperi budu nas pojeli a mi bumo imali zastarjele modele Edited by buki 7/4/2008 18:21 | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Uvijek kaskamo za svijetom, a kaj sad! Taman kad dođem u kondiciju i utreniram buntanje bude došlo i vrijeme za floppere p.s. Čestitke na prinovi | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | meni pred 2 dana došo mail od Haraze da mi je gotov model, sad ovaj tjedan šalje..model je naručen u bjelopolju na državnom, dakle 6 mjeseci čekanja ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Pelado |
| ||
New user Location: Argentina | h.kreso - 7/4/2008 20:05 Uvijek kaskamo za svijetom, a kaj sad! Taman kad dođem u kondiciju i utreniram buntanje bude došlo i vrijeme za floppere p.s. Čestitke na prinovi | ||
Pelado |
| ||
New user Location: Argentina | I can not communicate with Vitaliy HARAZHA want to buy some wings | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Vitaly E-Mail Adress : garvv@mail.ru | ||
Pelado |
| ||
New user Location: Argentina | Thanks Igor I sent an email to that address and do not answer! | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | it may take up to 1 month 'till Vitaliy answers e-mail ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Pelado |
| ||
New user Location: Argentina | I will wait Thank you | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ovako..meni je danas došlo pismo s carine da dođem po model..ali moram donjet ovako: -Račun, ili web stranica sa interneta (gdje se vidi roba, vrijednost robe, item i poštarina sad pošto nemam račun jer to još niti nije plačeno..kaj da radim? da dam web sajt vidli bi cjenu i onda bi nabili carinu garant velku neku...jel zna netko da li Haraza ima PayPal ? ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Don |
| ||
Member | Najbolje da dobiješ od haraze neki dokument na kojem u cirilici piše šta jest u paketu i da to ide kao rezervni djelovi ili da je na djelovima napravljen remont ili nešto slično , cjena uradenog posla mora da bude što manja ili barem ako imate u RH recimo 25 EUR prosto carine onda neka napiše nešto u toj visini.Oni na carini trebaju samo neki "vjeran "dokument da možejo opravdati postupak.Djeluje sigurno. LP | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |