| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Pokal Gorice 2007 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | Moj Rale ispada da je šešelj bio kišna glista u odnosu na slovence čast iznimkama | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | hari - 10/12/2007 13:35 Dobro da ga Slovenci nisu uhapsili zbog ilegalne kafane Lako je tebi kad u kamionu imaš svu opremu,a između ostlog i plinsku bocu da "odradiš kaznu"!? | ||
Črni |
| ||
Location: Čohi | Bla bla..... ----- Moj tič pa najbolš leti... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | darijo - 9/12/2007 18:12 Evo tatice Ma kakvi rezultati ? Jel ko možda uslikao Butkovićev osmijeh ?????? Svaka čast! (PA211334.jpg) Attachments ---------------- PA211334.jpg (60KB - 11 downloads) | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Koji ti je raspon modela ,Gos. Butkovic???Izgleda mi strasno veliki,kad ga drzis u ruci. PS. Unaprijed hvala na odgovoru. ----- Efteling | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | šika - 11/12/2007 11:37 Moj Rale ispada da je šešelj bio kišna glista u odnosu na slovence čast iznimkama Bravo Antune!!!! Bravo!!!!! Svaka čast............ Edited by Damjan 12/12/2007 17:58 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bobo - 12/12/2007 17:40 Koji ti je raspon modela ,Gos. Butkovic???Izgleda mi strasno veliki,kad ga drzis u ruci. PS. Unaprijed hvala na odgovoru. Bobo !! I moj če ti izgledat "" strašno velik "" kad ga budeš držao u ruci !! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 12/12/2007 17:59 Bobo - 12/12/2007 17:40 Koji ti je raspon modela ,Gos. Butkovic???Izgleda mi strasno veliki,kad ga drzis u ruci. PS. Unaprijed hvala na odgovoru. Bobo !! I moj če ti izgledat "" strašno velik "" kad ga budeš držao u ruci !! Ti imas drugu poruku, u rubrici "'niko nista ne dela"' : ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A vidim ( nisam čorav ) Samo čekam "" napad inteligencije "" da ti odgovorim !! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 12/12/2007 18:13 A vidim ( nisam čorav ) Samo čekam "" "" da ti odgovorim !! Nije napad inteligencije ,nego da me pocne hvatat kriza ----- Efteling | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | šika - 11/12/2007 11:37 Moj Rale ispada da je šešelj bio kišna glista u odnosu na slovence čast iznimkama
Bravo Antune....!!!! Bravo!!!!! Svaka čast....... | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 22:22 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | nemate se što izvinjavati, to trebaju organizatori... piranski zaljev ionako predstavlja 2 km mulja... međutim, sveta gera... jel tako damjane... pohod je krajem siječnja/januara.. jel se vidimo? rale, za vas novi avatar. bit će vam puno oštriji od ovog gore... (rale_novi.gif) (rale_transparent.gif) Attachments ---------------- rale_novi.gif (1KB - 14 downloads) rale_transparent.gif (1KB - 12 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Rale - 12/12/2007 19:30 Za sve sam ja kriv !!! Od obicne stamparske greske, sam pokusao da napravim vic. Zbog izuzetno glupog vica, SE JAVNO IZVINJAVAM !! Svi koji me malo bolje poznaju, znaju da nikada nisam "crtao" granice, nego sam se svim srcem trudio da se granice "ruse". Rale Rale, bas ti si mi se nasao izvinjavat....Radi cega??? Ti si samo pravilno ustanovio nenamjernu gresku organizatora i na saljiv nacin je prokomentirao . Edited by Damjan 12/12/2007 21:39 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Dražen - 12/12/2007 20:10 nemate se što izvinjavati, to trebaju organizatori... piranski zaljev ionako predstavlja 2 km mulja... međutim, sveta gera... jel tako damjane... pohod je krajem siječnja/januara.. jel se vidimo? Sa nase strane vidi se samo Trdinov vrh. U januaru ce bit snjega, a ionako radije idem gore sa autom. Nije mi problem kondicija i hrib, ali nazad u dolinu....to je previse za moja koljena p.s. A inace, posto nije bilo zvanicnog protesta sa strane vase vlade, mozda cemo na Kranjcu napravit "gresku" sa : Igor K. AK Rijeka,SLO Ma necemo.Ne bi bilo ni pravilno ni u redu. Naime,on nije AK Rijeka......... | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |