| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
CRO CUP 2011 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 11/6/2011 20:52 Znamo da ti je današnja parada u Splitu promjenila život, ali neznam kakve to veze ima sa ovolikim praznim porukama
Jesi li se več vratio iz Splita ? Što s' poranio, brate ? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ja sam se vratio sinoć, a ti tek danas koliko vidim. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1A 11 F1B 6 F1C 3 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | darijo - 12/6/2011 13:23 Bila je fešta,bila...neću je zaboraviti Omi - 12/6/2011 12:18 Ovo uopće nije bila fešta,više kao emisija peti dan Tu večer je izrečeno toliko pametnih stvari da bi se po tome mogao napisat nastavak putovanja u Vučjak Ma kako nije bila fešta. Počeli smo oko podneva, gemišti, pive , roštilj, sir torotan, pjesma, a male , sitne, legendarne, nezaboravne nesuglasice, više kao glasnija razmišljanja su postale nezaboravne | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijatelju, takve trenutke rijetki znaju cijeniti | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Jel se vas dvojica to sječate predivnih trenutaka iz Splita ? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pa šte je sad ,,,di su ti gumenjaci ,,,ovo 6 tekmara ,,ko da je paraolimpijada . Jedini Vinko zbog koga ču nosit gumu i 3 rezerve za F/o..,,, ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Da samo se ti hurci. Pa dolazi ti Hribar. Znaš da mu je u Hrvatskoj nadimak Josip Broz, ma sve zivo rastura, dečki učite se od njega. Da nezaboravim dobar je i Modni mačak ( gospodin koji u Sloveniji zivi pod umjetničkim imenom Zulic Damjan) | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | sony - 11/6/2011 22:00 darijo - 11/6/2011 21:39 Toni , ovo je ozbiljna tema, ozbiljna tekma i nezezaj se ( napravi tekmu jednom da otvorimo temu za nju pa sezezaj do mile volje). Što bi rekao iskusni komentator tekmi gazda Božo, ljudi prijavljuj te se, još mjesta malo pa nestalo. Nije valjda da će od Bosanaca biti samo Robi i Sonjo Ti i Robi ,,,i Bobo ste Bosanci..... ja ,,na moju sreču nisam !! Ma hajde Sonjo,nema ljutnje,,pa niko nije savrsen | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | A gdje su penjači? Samo trojica ? | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Omi - 12/6/2011 14:53 I tako ti kažeš ovo su sitne nesuglasice? Ne daj bože da se netko od modelara poželi baviti politikom (mislim onom fušarskom, saborskom). Konkurentne stranke će te plaćati suhim zlatom i Zagorčevim dijamantima ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ORGANIZIRANO NOĆENJE I TOPLI OBROK NA TEKMI dogovoren je i smještaj za modelare po prihvatljivim cijenama u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kupaonicom. Smještaj je u učeničkom domu u centru Korenice, a u cijenu od 180 kn uključeni su doručak i večera u terminima koji nama odgovaraju - doručak u 7, a večera iza 21 sat. Ljudima koje se tekmaju, jedan dan, a drugi bi htjeli suditi, organizator osigurava jedno besplatno noćenje sa cjelodnevnom klopom (tri obroka) Uz doručak i večeru u domu, organizator će za natjecatelje i suce osigurati topli obrok na terenu. Obrok na terenu natjecateljima je uključen u cijenu kotizacije, a pomagači će ručak na livadi dobiti uz doplatu. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Prijave za nočenje i suce na forum ili privatni mob?? | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Bojan - 15/6/2011 00:54 Omi - 12/6/2011 14:53 I tako ti kažeš ovo su sitne nesuglasice? Ne daj bože da se netko od modelara poželi baviti politikom (mislim onom fušarskom, saborskom). Konkurentne stranke će te plaćati suhim zlatom i Zagorčevim dijamantima http://www.box.net/shared/lcesfolgyobs1kxnfz60 . . . . Edited by Omi 15/6/2011 13:51 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Omi - 15/6/2011 13:48 Bojan - 15/6/2011 00:54 Omi - 12/6/2011 14:53 I tako ti kažeš ovo su sitne nesuglasice? Ne daj bože da se netko od modelara poželi baviti politikom (mislim onom fušarskom, saborskom). Konkurentne stranke će te plaćati suhim zlatom i Zagorčevim dijamantima http://www.box.net/shared/lcesfolgyobs1kxnfz60 Nista bez starog dobrog Zele Edited by roby 15/6/2011 14:21 | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |