| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
W.CH .F1A,B,C,2011 EMBALSE-ARGENTINA Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Omi - 4/5/2011 15:33 Oće ga južna amerika. Tamo je Jednom već bio svjetski prvak samo što su ga pokrali. Sad valjda bude kako se spada. Fata je fata, al dvaput je dvaput... No bez obzira na prethodnu kradju, mislim da nikad dosad pobjednik WC F1A nije poznat tako rano... ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Svaka čast! Reklo bi se - ne može bolje... ali, sve će biti da je to samo početak ... bravo Roland! | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Čestitam !! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Čestitke Rolandu i Slovenskoj ekipi. Sretno Vam dalje! Edited by darijo 4/5/2011 18:18 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | CESTITKE ROlANDU... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ja fakat nemam kaj više dodati osim, BRAVO ROLAND! I sretno dalje ... ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
dominik |
| ||
Veteran | Velike čestitke pobjedniku, a i ostatku ekipe | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Drzimo vam palceve za svetsko. ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Svaka čast Rolandu ! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | evo,,,počelo je ON -line rezultati,, baš super za pratit kako im ide !! ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Da, i mene su iznenadili sa online rezultatima. Kako je pocelo sa Svetskim kupom, plasio sam se, da ih nece biti... | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Dajte taj link ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | boca55 - 5/5/2011 15:28 Dajte taj link Aaa ni to baš jednostavno ,,,!!Autorska prava --copy rajt,,, pretplata ,, itd ,,,, u uuu hebote ,,,kojih kikseva i 1 turnusu Osječam se ko ,,,,Obama pratim "akciju"iz ovalnog ureda samo me prva dama malo j,,,,, Edited by sony 5/5/2011 15:37 ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Velike čestitke ROLANDU!!!!!!! | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Sony i Damjane, piromanija je kaznjiva. Edited by boca55 5/5/2011 15:49 ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |