| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krka Cup -W.Cup 2007 F1ABC Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Savjet za dobar rezultat: http://nl.youtube.com/watch?v=50G4TqbkBYU | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | darijo - 12/10/2007 21:53 Stvarno,gdje je Sabahudin? Dražen priznaj :nedostaje ti gospodin Sabahudin | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Pa Drazen pise viceve,a ne gluposti !! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ne znam gdje je Sabahudin. Dva su razloga : 1. ili "ptice umiru pjevajući " 2. ili "pametniji popušta" što god da je .................,na forumu smo uskraćeni za "bit foruma" ( nadam se da neće biti cenzure nad ovim), A ISKRENO REČENO NEJAVLJA SE NITI MALI SABAHUDIN - BUKI,........, teška vremena, nema me ko kuriti ni mene ,ni žulića , ............... pih Edited by darijo 12/10/2007 22:48 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | igor1 - 12/10/2007 22:07 darijo - 12/10/2007 21:53 Stvarno,gdje je Sabahudin? Dražen priznaj :nedostaje ti gospodin Sabahudin saba je gospodin isto ko i ovaj ševa... http://nl.youtube.com/watch?v=M0HuXESX3rw ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A aaa očemu Vi to , tu ?? jel neko spominjo lozu ? ili sl. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | dražen mi smo se počeli šaliti i zafrkavati na neke teme , a ti ih opet okrećeš na prepucavanje. Edited by darijo 13/10/2007 19:17 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ša je ovo pa svi spavaju ??? i sanjaju prva mjesta ili krpe avione ili gledaju utakmicu ili piju lozu ili eee Darijo ,, šta se pije ???? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma ništa se nepije. Moram biti poslušan i divan muž ovih par dana da me žena pusti na tekmu, a kad joj pobjegnem sa lanca, ...onda je to druga priča ! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ee lanac,, ja !!! ja vidiću, ako i dođem sa kamionom ,ma zajebancija je to čitava,, napravit poso,-turu i tekmat u isto vrijeme ,, što bi rekli i pare bi i jare a neide baš tako !!! u zadnje vrijeme stalno tura kad su tekme jebiga ,,možda ponesem neki model pa svratim ako stignem na vrijeme!! ?? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | U petak oko 18 .00 iz Mostara za Hanover ;; .. malo granice malo carine malo kilometri ,, oko 02,,00 u N Mestu , stignem još popit pivu iodspavat i ujutro napravit prvi 240 ?? !!!!!!!!!!!!! Može opklada u gajbu !! | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Ne piše se dobro vrijeme za subotu na Krki.... Kažu prognostičari od 5 pa do 8 m/s vjetar a moguće i neke pahulje snijega... Pa na toj livadi se neda letjeti ak puše više od 3 metra | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 22:14 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | buki - 17/10/2007 08:03 Pa ne moramo letjeti,možemo degustirati cviček Ne piše se dobro vrijeme za subotu na Krki.... Kažu prognostičari od 5 pa do 8 m/s vjetar a moguće i neke pahulje snijega... Pa na toj livadi se neda letjeti ak puše više od 3 metra | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Buki ti nikada zadovoljan. Vjetar pa što ? Ti bi da nema vjetra da modeli kruže iznad starta , pa sljeću i explodiraju na 10 000 V, ovako je bolje ,..ići će prije rijeke ili u naselje. | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |