| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
JANJETINA cup-- non Wcup Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | hari - 24/2/2011 11:46 U raspisu ne piše mogu li se povesti veseli ljudi koji nisu modelari da budu "guračka" ekipa na ovom non WCup-u ? Takodje razmišljam povući štogod malog aagregata i "muziku" ali me strah da će čuti policija ,a posebno ako ne prijavite događaj tj. skup MUP-u ! J... ga na sve treba misliti ! Za janjce ćemo se dogovoriti i ostalo,a od mene je 5 L ovog A čuj ,,,radi kako očeš ,, ali da si još spomenuo i "starog svata " pomislio bi da je svadba a ne trening i malo druženja dok traje Argentina ! A za janje-ce je več 90% sredjeno,,, (bar to nije tamo problem ) ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | hari - 24/2/2011 11:46 jeli ovo neka greška u pisanju šta se tiče litara vina(5 lit?????),molim administratora da ispravi podatak!!!OK nisam pažljivo pročitao raspis,treba imati na umu da je na BP svježe i ljeti,a posebno u proljeće ali uz "vatrenu vodu" to ne bi trebao biti problem A vi koji letite dugo i široko odite na Krbavsko,šteta je da modeli završe na Plješevici ili s druge strane planine U raspisu ne piše mogu li se povesti veseli ljudi koji nisu modelari da budu "guračka" ekipa na ovom non WCup-u ? Takodje razmišljam povući štogod malog aagregata i "muziku" ali me strah da će čuti policija ,a posebno ako ne prijavite događaj tj. skup MUP-u ! J... ga na sve treba misliti ! Za janjce ćemo se dogovoriti i ostalo,a od mene je 5 L ovog | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | j... ga Toni,od mene 5 ne mogu sam napiti cijeli non WCup sa prikolicama.Neka se svako malo potrudi i teći će u potocima.Po pitanju kvalitete svakako je solidno vino (mjerilo-ujutro ne boli glava) ,kome ne paše neka porene butelje.Mogu modelari i flaširano. BTW uz ovo ide paket >Kiseljaka što sveukupno čini ok 10 L pijače (pola-pola), da se upišaš od tečnosti tj. gemišta | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ova 2 nisu na spisku prijavljenih !! Samo da Vas malo "uzdrmam "!! (janjetina_1[1].jpg) Attachments ---------------- janjetina_1[1].jpg (5KB - 367 downloads) ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Kad ti Sonjo stavi sliku,,sjeti se jedne pjesmice vrlo prigodne za ovu manifestaciju | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Možda i ovo , kao alternativa :D (vuco4cn.jpg) Attachments ---------------- vuco4cn.jpg (58KB - 283 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo, da bude sve po PS-u ... http://aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=134
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ovo je stvarno postala ozbiljna priprema za ozbiljnu tekmu pa predlazem da se prijavi u FAI za dogodine pod istim nazivom bez onog NON i u engleskoj verziji Lamb (Pig) World Cup ! Mislim da ove prikazane slicice ne ostavljaju ravnodusnim niti jednog modelara (barem one koji nisu vegeterijanci ) Radujem se janjetini i druzenju ! P.S. Omi svojom fotkom daje ideju da Cup bude pod naazivom Svinjetina non WCup Bar svake druge godine,naizmjenicno !? Edited by hari 31/3/2011 11:43 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | hari - 31/3/2011 11:37 Ovo je stvarno postala ozbiljna priprema za ozbiljnu tekmu pa predlazem da se prijavi u FAI za dogodine pod istim nazivom bez onog NON i u engleskoj verziji Lamb (Pig) World Cup ! Mislim da ove prikazane slicice ne ostavljaju ravnodusnim niti jednog modelara (barem one koji nisu vegeterijanci ) Radujem se janjetini i druzenju ! P.S. Omi svojom fotkom daje ideju da Cup bude pod naazivom Svinjetina non WCup Bar svake druge godine,naizmjenicno !? Da ,,,može ! zašto ne ? Samo onda če se zvati ----ROK-ROK "n Rolll Cup !! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Samo da napomenemo da su prijave otvorene http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=134 i da je dogovor da ako sve bude uredu org -dolazi u petak 30.4. sredjuje sve oko " autohtonih životinja " a na ostalima je da se :: ( zbog adekvatne naruđbe ) uredno prijave ,,,, ponesu sa sobom ,,,pribor,,, piče (za sebe ili grupu marku i količinu ++++++ ,, ) šator ,,stolice --ako če ostajat u nedjelju,,,itd Na ""ORGU "" je --janjci-- luk -- vatra,,,,,,,, i valjda ,,,,dobar provod ! Organizator--------skupina ljubitelja jagnjetine Kategorije F1 A B C Datum-------------- subota i nedjelja ( 30.4.--1.5. 2011)—Ionako niko neče u Argentinu !! Mjesto-------------Bjelopolje Kotizacija--------- NETREBA Sportska dozvola—NETREBA Pravo nastupa ------ Svi koji se ozbiljno bave janjetinom i koji se prijave na forumu ! Šator- stolice-gajba pive- vino-malo sira iz mjeha,,,(dok se jagnje ne obradi ) Natjecanje se svodi na samo jedan turnus po slobodnij prijavi (radno vrijeme 10 min ) U subotu u vremenu od 11h do 15h Max—7 minuta Nagrade -------------- Svi koji napune 7 minuta su pobjednici i nagrađuju se :: ****Goščenjem od strane gubitnika kad jagnje bude gotovo ,,, U slučaju da nitko ne napuni 7 min. Pobjednik je samo jedan ! Sa največim rezultatom ! DODATAK pravilniku! 1,. Dok 1 zvanično starta ,drugi nemože u njegovu radnom vremenu (10 min ) 2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,ražnja ,,, Edited by sony 7/4/2011 23:13 ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Ajte ljudi priavljujte se. Pa neću valjda ja modele vadit iz kutije ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Nadam se da je janje i tekma u subotu? 1 maj sam na drugom non WCup-u! čućemo se da možda i ja skoknem u petak radi pomoći u organizaciji ! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Imam službeno pitanje organizatoru u ime obitelji Rogoz. Može li se cijela obitelj tekmat s jednim modelom? Dakle Bruna ,Martina i Rozga. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ma,,, sve je dozvoljeno-,,,U raspisu fino piše da FAI-lic,,,netreba ! Ako to netreba onda ni broj na modelu netreba--negleda ga sudac ! A kad je sudija čorav,,,,,,sve je dozvoljeno , Edited by sony 11/4/2011 22:03 ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | U tom slučaju 3 natjecatelja više. <EDIT> Prijavljeno. Edited by Omi 11/4/2011 22:25 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |