| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3K Varazdin... Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3K | Message format |
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | slike (ipak je naaÅao model.jpg) (odmah popravljamo.jpg) (pehati i fenjer.jpg) Attachments ---------------- ipak je naaÅao model.jpg (22KB - 42 downloads) odmah popravljamo.jpg (34KB - 39 downloads) pehati i fenjer.jpg (31KB - 41 downloads) ----- nenad | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | jesu li to majstori podijelili bodove? ČESTITKE!! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | E nisu!!! Ako bolje pogledaš bolja je bitka bila za fenjer nego za pehare | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Čestitke Nikoli i Mladenu I naravno sam sebi čestitam bravo Marko Odlično vrijeme i baš leđero tekma. | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Čestitke pobjednicima! Meni vrijeme baš i nije pasalo, ali šta se može, to nemože nitko birat... ----- Zvezda | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | h.kreso - 3/11/2007 21:51 E nisu!!! Ako bolje pogledaš bolja je bitka bila za fenjer nego za pehare drage volje, al neznam gdi treba gledat... organizatori? kompletne reze su??? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Dražene, slabo ti nas gljedaš, promijeni cvikere Matija drži fenjer, a to Varaždinci tradicionalno darivaju i onog tko završi na zadnjem mjestu, a ako listaš stranicu prije naći češ i rezultate | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Čestitke pobjednicima i žao mi je kaj nisam mogel dojti. Pozdrav
| ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | ...ovdje mali preview a u galeriji ostatak http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... Samo da se ispričam zbog loše kvalitete slika;brzina zatvarača je 1/4000 s,pa su i slike malo lošije. Išao sam na to da modeli u trenutku izbačaja budu koliko toliko oštri. E sad ,nuspojava je to da su prisutne i različie deformacije lica (DSC_0114.jpg) (DSC_0029.jpg) Attachments ---------------- DSC_0114.jpg (140KB - 50 downloads) DSC_0029.jpg (155KB - 39 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Svaka čast Omi, ne samo da su face super, nego i repovi su nekak van simetrale | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Sve pohvale organizatorima MC Varaždin na dobroj organizaciji. Vrijeme, gotovo bez vjetra, toplo ali termike samo u tragovima. Trebalo se jako potruditi da ostaneš u rijetkim balonima koji su se povremeno stvarali. Tekma u Varaždinu je već tradicionalno "kockarska" jer se uz letenje trebalo i kockati. Meni to kockanje i nije baš uspjelo, ali čestitam onima koji su to bolje napravili. Posebna čestitka Mladenu koj je cijelu tekmu odlično odletio, ali i Bukiju (kad ga već nitko ne želi pohvaliti pa se mora sam) i Nixi. Ostao sam zapanjen koliko nam se, a posbno meni, "pigaju" cijevi. Vidio sam to već i prije, ali ovo je ekstremno: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/show-album.asp?albumid=... ----- Pozdrav Mimi | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | bukiju ćemo čestitat u pravutini... vjerujem da neće biti kasno... lijepo vrijeme, nema kaj... a omiju za rođendan ne gine program za resajzanje fotki... sad sfaćam zašto je tražio mogućnost slanja fotki do 200 KB... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Face su prva liga...mogu malu djecu strašiti s tim slikama | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Shit Edited by Vilim 5/11/2007 18:02 | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Shit 2 Edited by Vilim 5/11/2007 18:03 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |