| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
vukovar indoor open 2010 Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Džonline - 11/3/2010 14:28 Ja poznam nekoliko natjecatelja koji se više ne tekmaju jer nisu mogli podnijeti da ih "djeca" redovito pobjeđuju. A mislim da će se svi slažiti samnom da je u modelarstvu ipak najvažniji rezultat. Od rezultata se živi. E, nisam zaradio još ni lipu, samo dajem ....
----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Krešo, rekao je od rezultata! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Trebao sam citirati samo zadnju rečenicu, na to sam mislio. Eto Kostelić bere lijepe pare, i Blanka Lijepo je biti prvi, ali je i lijepo se i družiti. Ja definitivno nisam da se juniori izbacuju iz ukupnog poretka. ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Ovaj ... da pitam ponovo, a kako se dolazi do dvorane u Vukovaru? | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | Prodjes Vukovar ides prema Osijeku,i cim predjes prugu ides desno na kruznom toku poslije pruge,i ponovo na prvom krizanju ides desno pored trgovine "Konzum",i tu ides pravo skroz do radnickom doma tu je i autobusni kolodvor i ides lijevo vidjet ces veliki soliter (samacki hotel) i iza njega je plava velika sportska dvorana. | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Hvala Dragane, proverio sam i na Google Maps ... vidimo se sutra! | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | jos 150km do dvorane, ispred nas juri mkz kombi ...valjda ce proc slika sa mojeg super cool mobitela (13032010243-001.jpg) Attachments ---------------- 13032010243-001.jpg (65KB - 325 downloads) | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | evo jedne slike prije pocetka drugog turnusa F1N ...za sad najduzi let 42.2 od Dlake! Ja ni kriv ni duzan zdrobio jedan model nisam ni smirglo niti se natjecao! (13032010245-001.jpg) Attachments ---------------- 13032010245-001.jpg (143KB - 340 downloads) | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Evo i skromnog videa sa ovog lepog takmicenja, snimljenog mobilnim telefonom.
| ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Evo par slika ... malo su mutne, sta je tu je! Bilo je veselo! Dva puta nas je policija zaustavila i olaksala za par sto kuna! Na autoputu smo skoro ostali bez goriva ... natocili smo 83 i nesto litara u valjda 85 litarski rezervoar!? Morali smo jos svratiti u jedno selo pa smo se izgubili putem, pa smo se zaglavili u blatu a susjed optuzio da smo lopovi ... morali smo otvarat kombi da vidi da nis nismo uzeli iz neke prastare napustene kuce?!?! ... i tak maturalac! Napravili smo 800km ... i stigli smo zivi i zdravi! Na posljednjoj slici Dlaka i Marin traze iskupljenje grijeha zbog prestrojavanja preko pune linije! | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | U Mirkovo i moje ime, zahvaljujem se Draganu i Antunu na ovom lepom turniru! Hala je inače odlična, za razliku od naše u Pazovi nema lukova koji zbunjuju ... jedino je ona ograda nezgodna ... neki od nas su jureći modele po tribinama razlupali "staklariju" | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo rezultata za F1N-150. Za F1N rezultata, nažalost, nema, a organizator kaže da je bilo problama s računalom i da ti rezultati nisu sačuvani.
Attachments ---------------- Indoor_open_Vukovar_2010.xls (69KB - 395 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Kad su već rezultati za F1N zauvjek izgubljeni, dajte bar prepišite ono s papira sa proglašenja. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | dlaka - 19/3/2010 19:29 Kad su već rezultati za F1N zauvjek izgubljeni, dajte bar prepišite ono s papira sa proglašenja. Luka je kao treći imao 102,2 u zbiru ... Podunajac četvrti sa 102,0 ... dalje ne znam ... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Martine, koliko se ja sjećam, Luka je bio drugi, a Leki treći. A po Lukinom, ja sam imao 126, Luka 116, a Leki 106. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |