| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FF Repka za EP 2010 u Turskoj Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Sretno i spretno, drzimo palceve! ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Davor_kc |
| ||
Member Location: Koprivnica | Sretno i rasturite!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ekipa ušla u Tursku. Još malo i stigli su. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Upravo se čuo s Lekijem. Info od 9:05 je greška, moj dragi, ali smotani prijatelj Kušićka mi je u 8:52 poslao SMS: "Svilengrad. Bez duljeg cekanja na grani. Sve ok." (a Svilengrad je par km do BG/TR granice) Istina je drugačija, ekipa već neko vrijeme čeka za ulaz u Tursku, a kad će ući samo nebo zna. Uglavnom, zamolili su organizatora da im prolongira model processing. Pozdrav svima od ekipe! Edited by dlaka 18/7/2010 13:41 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Aj da predjem na aktualnu temu ,jer nema smisla da stavljam na onu moju ,, (inače najčitaniju temu na forumu. --kutak za ,,,, ),, ! Danas je dolazak ovih ostalih repki i kontrola modela koju su Srbija več obavila a ja sam morao javit da ovi moji Bosanci i ovi Vaši Hrvati kasne ,,,,zaglavili na granicama ,,kolone ,,, a ja fino upozoravao,, biče toga ,, neka ,,nek se malo pate ,kad ne slušaju !! A dobili smo i nove termine kontrole modela ! Vode u bazenu ,,,,ima !! Edited by sony 18/7/2010 14:16 (Ech 1 004.JPG) Attachments ---------------- Ech 1 004.JPG (44KB - 246 downloads) ----- | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | 16:52 SMS Luka Modrić: Evo stigli smo. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | 9:08 SMS Kušićka: 10 do 12 metara od jutra A izgleda da im je veselo ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Sad baš gledam na Accuweather za 21 i 23. Ne izgleda obećavajuće Gumenjaci 10 m/s a za Advojke suluda vrijednost - 18m/s ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Danas se moglo samo surfat ,,,na moru ili na netu,,, bilo je par hrabrijih ,,,uz par neslavnih ,,,,,,,, ,, ,,, ,, Prosjek vjetra ,,hmm,,, cca 8-9 m,, ! ss ----- | ||
banjac |
| ||
Veteran | Na Bagarijevim stranicama ugledah na fotkama i nase junake - odusevio me Kusicka - skemba mu je jos malo pa ko moja | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Jedna jučerašnja i dvije današnje fotke iz Turske (izvor: B. Bagari) (nasi 3.jpg) (nasi 1.jpg) (nasi 2.jpg) Attachments ---------------- nasi 3.jpg (177KB - 300 downloads) nasi 1.jpg (199KB - 259 downloads) nasi 2.jpg (168KB - 314 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
modricl |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | evo pozdrav iz turske od ekipe! tu puse dosta jaki vjetar jos nismo letjeli nadamo se smirenju. pozdrav! (P190710_19.55.JPG) Attachments ---------------- P190710_19.55.JPG (77KB - 274 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | 21:21 SMS Igor Kušićka: Piha i dalje. Obavili tehnički. Moral na visini. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | 10:37 SMS Kušićka: 6 m/s, oblačno. Malo smo letjeli, tj samo najhrabriji. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | via Sony: Nakon 4og turnusa 16 punih Od exYu samo Tarik ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |