| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
27. Srem kup - raspis Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Bravo Soni! Ode ja u "penziju" !! Lako bih ja - da nije Sajma Tehnike u Beogradu (11-15.05.2010) - tamo sam ti "rob". Pa, navratite, pre Srem kupa - KOPLAS PRO je u hali I, štand 1136! | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Gde si Soni? Pa, opet, moram da radim!? Trenutno prijavljen ukupno 93 ucesnika u klasi F1A 52 takmicara, 10 juniora, u klasi F1B -25 ,4 juniora u klasi F1C - 19 u klasi F1Q - 4 Takmicari dolaze iz: BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO, AUT, FIN, UKR, MKD, CZE, BUL, GER i SRB Više na: www.aknovapazova.com | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A tu sam ,,,sam je nezgodno surfat i vozit !!,,, Trenutno prijavljen ukupno 95 ucesnika u klasi F1A 53 takmicara, 10 juniora, u klasi F1B -26--- ,4 juniora u klasi F1C - 19 u klasi F1Q - 4 Tako nekako ,,,nisam baš brojao,,,, I ako je vjerovat Švabama,,,a treba ,(nisu đaba švabe ),,, prognoza je ,,,,hmm ,dobra !! http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhersage/7_tagesvorher... ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Vremenska prognoza... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | pripremite camce i vesla! http://www.accuweather.com/en-us/EUR/CS/YI003/Aradac/forecast.aspx | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kako to pripremite,,, jes ti več spremio ??? Ili ne dolaziš ?? ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | sony - 12/5/2010 20:56 Kako to pripremite,,, jes ti več spremio ??? Ili ne dolaziš ?? spremio peraja i ronilacku masku,,,meni dovoljno | ||
MIHA |
| ||
New user Location: Mostar | http://uk.weather.com/weather/dailyDetails-Zrenjanin-SRXX0012?dayNu... ----- ZK Mostar F-113 F1B F1H | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | roby - 12/5/2010 21:40 sony - 12/5/2010 20:56 Kako to pripremite,,, jes ti več spremio ??? Ili ne dolaziš ?? spremio peraja i ronilacku masku,,,meni dovoljno Ako je tako ,,,to volim čuti !! Ovo je ipak muški sport,,,,malo kiše ,,snjega,,,,,,,ko ga j,,,,, ,,,, ! Izdržo je" Mujo" i gore !! Edited by sony 12/5/2010 21:48 ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Ma, nije ni tako lose. Veoma dobra strana te prognoze je nizak UV faktor(samo 3) i 0 % mogucnosti za snijeg. ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Damjan - 13/5/2010 07:18 Ma, nije ni tako lose. Veoma dobra strana te prognoze je nizak UV faktor(samo 3) i 0 % mogucnosti za snijeg. Ma bravo! Sto se ono kaze: "Ote mi rijec iz usta..." Uostalom, kakva panika (camci...i...), zar prave muskarcine ne nose "šlauf" kao dio obavezne opreme?? Znamo i da ce se citati "pozutjela literatura", pa nikom nece biti "hladno oko srca" - zar ne! Edited by zzechner 13/5/2010 10:20 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Ja cu poneti moju patkicu za kupanje. Ne mogu bez nje da se kupam. ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pozz nazočnima iz objekta Debeli lad kod Aradaca,,, kajsijevača ,,,karađozbegova šnicla ,,(ili tako nekako se zove )cigani na uho sviraju,,,,,, pa ,,,, do ujutro ,,, ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 13/5/2010 21:54 Pozz nazočnima iz objekta Debeli lad kod Aradaca,,, kajsijevača ,,,karađozbegova šnicla ,,(ili tako nekako se zove )cigani na uho sviraju,,,,,, pa ,,,, do ujutro ,,, Pravo ti nama kazes - muski sport! Jednu noc si u prednosti - nema ti premca!! Sutra ce to "bibliotecno citanje" biti masovno... Edited by zzechner 13/5/2010 22:52 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | sony - 13/5/2010 21:54 Pozz nazočnima iz objekta Debeli lad kod Aradaca,,, kajsijevača ,,,karađozbegova šnicla ,,(ili tako nekako se zove )cigani na uho sviraju,,,,,, pa ,,,, do ujutro ,,, Sony, je si li sam....... pazi na ruke.....odmori ...bar desnicu....... za tekmu...... ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |