| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3J Ech Poljska Moderators: Dubravko Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | (obraz_037.jpg) Attachments ---------------- obraz_037.jpg (114KB - 7 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Prema prognozi sutra vas čeka još jači vjetar tak da vam treba svima puno sreće koju vam želimo. | ||
NiX@ |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Tekma opet pauzira zbog kise.. Letila se samo jedna grupa seniora i u njoj je letio Arijan, odletio slabo. Oblaci su bili jako nisko pa se nakon pracke odlazilo u oblake.. Vjetar puse vec od samog jutra.. Jako hladno. Pozdrav za sad... | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Dajte da zajedno provjerimo nakon sedmog Hr je na 1. mjestu :-))))) A Arijan i Kmoch na 3. i 4. Znači odlučili su biti bolji nego prvog dana. Samo naprijed nema predaje! | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Zaboravih napomenuti da je Arijan na standardnom mjestu i u juniorskom poretku! :-) Koliko vidim juniorska ekipa bi mogla do 4 mjesta, a i malo više uz malo sreće. | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Dobro si vidio slavljeniče, uz to Arijan i u juniorima uvjerljivo 1. Dečki se nedaju! Kolko čitam na stranici njemačke odlučeno je da se zbog lošeg vremena leti samo 10 od predviđenih 12 turnusa. Edited by Mimi 13/8/2009 14:36 ----- Pozdrav Mimi | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Bojim se bilo sta pisati da ih ne ureknem... ----- Igor | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Mimi - 13/8/2009 14:15 pa ako ništa ne krene po zlu... Ne coprajte unaprijed! ----- nenad | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Evo izbrisao sam možda i to pomogne | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Dobra vibra te pozitivno razmišljanje i pomoći će! Edited by nenad 13/8/2009 15:03 ----- nenad | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | 7j i 8s runde su gore...malo slabije, al i dalje držimo palčeve. u kuarc nekaj se mora osvojit. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ma, najbolji su, al nemojte im reč da se ne opuste... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | ajmo, već me oći bole da čujem kaj je novog ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
huco |
| ||
Veteran | seniori 2 nakon 9 od 10 rundi prednost 50 bodova Ari 1 pojedinacno juniori 9/10 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Bok, konačno onlajn. Danas je bilo svega, skoro cijelo vrijeme je vjetar derao prek 8 m/s. Dosta ekipe je vračalo modele pješke od bogu iza nogu. Kako još nema rezultata od 9. turnusa, evo kak su naši letjeli: 9. turnus seniori Antun, 9:10,4 u 92 (otpao sa sajle pa ponovio) Damir, 9:48,0 u 96 (spas iz mrtvih, skoro je trebalo ići po model jako daleko) Arijan, 8:02,1 van 15 (kriva strana livade) 9. turnus juniori (konačno sva trojica napunili, a Nikola je nabio i razliku njemcu) Marijan, 9:47,7 u 97 Arijan, 9:52,7 u 98 Nikola, 9:52,2 u 99 Sutra u 9:15 starta zadnji turnus seniora, nakon toga i zadnji turnus juniora. Nakon toga po tri finala, te u subotu ujutro još po tri finala. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |