| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: belovic, dlaka Jump to page : < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > Now viewing page 19 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
nenad4![]() |
| ||
Member ![]() Location: Rijeka | evo i ja sam se bacio u gradnju prvog f5j modela,ovako bi trebao izgledati trup: | ||
| |||
nenad4![]() |
| ||
Member ![]() Location: Rijeka | evo: Edited by nenad4 1/11/2011 21:30 (Picture 083.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Samo naprijed ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
Drveni![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Sisak, 098-711-540 | opa , nešto se i u Rijeci dešava, samo naprijed! | ||
| |||
belovic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Međimurje | Bravo Nenade, vjerujem da bude to prava pila ![]() ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
| |||
nenad4![]() |
| ||
Member ![]() Location: Rijeka | evo trup je gotov i presretan sam kako je ispao,skidam kapu do poda onome tko je izmislio karbon![]() danas sam zarolao štap pa ćemo sutra vidit šta je ispalo ![]() (Picture 084.jpg) (Picture 085.jpg) (Picture 086.jpg) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
Zvone![]() |
| ||
Member ![]() | Je kaj napretka pri izdelavi? | ||
| |||
nenad4![]() |
| ||
Member ![]() Location: Rijeka | trup i štap su gotovi,sada skiciram rep,krila ću ostaviti za kraj.plan je završit ga do drugog mjeseca,kad spojim rep stavit ću slike | ||
| |||
belovic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Međimurje | Ne gradimo ove zime... samo letimo (skačemo)
----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
| |||
nenad4![]() |
| ||
Member ![]() Location: Rijeka | evo malo novosti od mene,trup i rep su gotovi,ugradnja setupa slijedi kad ostatak stigne iz Kine![]() Za krila sam odabrao profil sd7037,dali netko ima kakva iskustva sa tim profilom? (Picture 087.jpg) (Picture 088.jpg) (Picture 089.jpg) (Picture 090.jpg) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Bravo Neno, super to izgleda. Jesi li započeo krila? ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
nenad4![]() |
| ||
Member ![]() Location: Rijeka | još nisam,krila će biti klasična od balze,samo će izlazna ivica i pojačanja biti od 3x1mm karbona | ||
| |||
Drveni![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Sisak, 098-711-540 | Neko se je opsano bacio u ove vode. Bravo majstore, svaka čast. Kako si izveo upravljanje za horizontalac? Edited by Drveni 16/12/2011 21:35 | ||
| |||
nenad4![]() |
| ||
Member ![]() Location: Rijeka | još nije ništa spojeno,čekam serva | ||
| |||
Diogen![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Gornji Grad-Medveščak | nenad4 - 16/12/2011 18:37 još nisam,krila će biti klasična od balze,samo će izlazna ivica i pojačanja biti od 3x1mm karbona Bravo Neno, odlično ti ide gradnja ! Usput, klasično balsa krilo i sa karbonskom izlaznom dosta je osjetljivo na 'G' opterećenja, naročito kada treba brzo 'svirati' pod kraj radnog vremena, bilo je i lomova u zraku. Zato je potrebno barem gornju ramenjaču pojačati sa karbonom, ovdje prilažem sliku kako ja to radim. Cijeli opis gradnje jednog takvog modela opisao sam ovdje: http://www.flyfreak.net/samogradnja/build-log-stojedinica/msg11074/... pa nadalje.. Damir (presjek_krila_mix.jpg) Attachments ---------------- ![]() ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
| |||
Jump to page : < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > Now viewing page 19 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |