| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Flapper F1a Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | elmin-KERKO - 25/11/2008 15:01 roby - 25/11/2008 14:57 Mislim da ovaj prijedlog nije uopste losa ideja,samo u kad mnogi tzv.modelari neznaju da prave nacrte krila.) Upravu si,,,,samo neki tzv.modelari znaju da pricaju i crtaju ali zato neznaju da regliraju model !!!! Bravo Kerko | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | elmin-KERKO - 25/11/2008 14:39 Leki - 25/11/2008 14:36 Daj ba Leki ,pa znas samo koliko je R.platio svoja krila pa opet nisu kako treba, jos mu Rusi radili krila !!!!!flapper variatons of construction. or you can suggest by your own construction.
valjda znate prevesti ovu rečenicu kjoju je covijek napisao. Pa gdje ceš bolje nego da ti napravi krila točno po tvojim željama i ukusu (znanju). I gdje vidite da se spominje 70m??? ako znaš kako doci na 90 metara sve što ti treba je 350E za krila i tvoj vlastiti nacrt.
Daj ba Kerko nemoj lupetat Rolandu su oba krila radili Ukrajinci, a po čemu ti znaš da nisu krila u redu.. . Pa sva ekipa koja nešto zanaci u F1A ionako samo crta a grade im ljudi poput ovog koji se javio. 350e je vrlo dobra cijena. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Leki - 25/11/2008 20:34 elmin-KERKO - 25/11/2008 14:39 Leki - 25/11/2008 14:36 Daj ba Leki ,pa znas samo koliko je R.platio svoja krila pa opet nisu kako treba, jos mu Rusi radili krila !!!!!flapper variatons of construction. or you can suggest by your own construction.
valjda znate prevesti ovu rečenicu kjoju je covijek napisao. Pa gdje ceš bolje nego da ti napravi krila točno po tvojim željama i ukusu (znanju). I gdje vidite da se spominje 70m??? ako znaš kako doci na 90 metara sve što ti treba je 350E za krila i tvoj vlastiti nacrt.
Daj ba Kerko nemoj lupetat Rolandu su oba krila radili Ukrajinci, a po čemu ti znaš da nisu krila u redu.. . Pa sva ekipa koja nešto zanaci u F1A ionako samo crta a grade im ljudi poput ovog koji se javio. 350e je vrlo dobra cijena. Sta ste se na mene okomili......ja sam samo svoje misljenje rekao,,a ako je tebi dobra cijena i proizvođac kupi onda !!!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | To je ok cijena ako se uzme da se "obicna"krila na sajtu ruske rep. prodaju od 475-625 e. | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | elmin-KERKO - 25/11/2008 15:01 roby - 25/11/2008 14:57 Mislim da ovaj prijedlog nije uopste losa ideja,samo u kad mnogi tzv.modelari neznaju da prave nacrte krila.) Upravu si,,,,samo neki tzv.modelari znaju da pricaju i crtaju ali zato neznaju da regliraju model !!!! Imam dva pitanja: Jako se napravi nacrt modela i kako se regliraju modeli..?? Ja imam problem kod bunta, jer mi posle prvog bunta i ravnanja model napravi jos jedan do dva bunta....... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Damjan - 26/11/2008 00:12 elmin-KERKO - 25/11/2008 15:01 roby - 25/11/2008 14:57 Mislim da ovaj prijedlog nije uopste losa ideja,samo u kad mnogi tzv.modelari neznaju da prave nacrte krila.) Upravu si,,,,samo neki tzv.modelari znaju da pricaju i crtaju ali zato neznaju da regliraju model !!!! Imam dva pitanja: Jako se napravi nacrt modela i kako se regliraju modeli..?? Ja imam problem kod bunta, jer mi posle prvog bunta i ravnanja model napravi jos jedan do dva bunta....... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Leki - 25/11/2008 10:30 Ajmo frajeri koji kažete lova nije problem..kupiš i letiš. BTW nije fejk..čovijek se javlja iz Litve POST GODINE !!!!! (stare ) ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | E Damjane,kralj si! | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Kao što Kerko i sam reče:"First planing,second altitiude!" And after that = third, collecting of all model parts after "third bunt" ! odabir ,crtanje,sklapanje,sastavljanje,regliranje ,2-3 bunt-a preko 90,flater,i na kraju već pomenuta "third fase" je`l to to Kerko jarane jedini te "svatam" š`a si htio reći,zar ne?! Edited by hari 26/11/2008 22:36 | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | hari - 26/11/2008 22:26 Kao što Kerko i sam reče:"First planing,second altitiude!" And after that = third, collecting of all model parts after "third bunt" ! odabir ,crtanje,sklapanje,sastavljanje,regliranje ,2-3 bunt-a preko 90,flater,i na kraju već pomenuta "third fase" je`l to to Kerko jarane jedini te "svatam" š`a si htio reći,zar ne?! Takva je situacija: neko se protivi flaperima, neko je skeptik, neko je zainteresovan ,neko ih hvali , neko ih crta i neko ih pravi itd ,itd pa i to je normalno Edited by Tarik 26/11/2008 22:57 ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | hari - 26/11/2008 22:26 Kao što Kerko i sam reče:"First planing,second altitiude!" And after that = third, collecting of all model parts after "third bunt" ! odabir ,crtanje,sklapanje,sastavljanje,regliranje ,2-3 bunt-a preko 90,flater,i na kraju već pomenuta "third fase" je`l to to Kerko jarane jedini te "svatam" š`a si htio reći,zar ne?! Neznam sta bi ti rekao.....samo znam da je jos rano pricat o gotovim flapper modelima,koliko ih ima u svijetu,koji lete, mozes na prste prebrojat i jos ti ostanu 2 prazna prsta !!!! a koliko modelara ima u svijetu !!! al eto neka se pravi,crta,reglira,pracka.......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
PovilasF1a |
| ||
Member | Real examples of constructions. (example.jpg) (DSC09795.JPG) (DSC09783.JPG) (DSC09791.JPG) (DSC09790.JPG) Attachments ---------------- example.jpg (36KB - 32 downloads) DSC09795.JPG (97KB - 29 downloads) DSC09783.JPG (184KB - 28 downloads) DSC09791.JPG (165KB - 32 downloads) DSC09790.JPG (198KB - 32 downloads) | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | it looks impressive ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Dobar ti ??? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | normalno da to tako brzo ide kad čovjek očito ima cnc ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |