| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
POSAVINA KUP Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Prijavljene (i neprijavljene) za F1 tekmu podsjecam da je ista odgodjena za 8. listopad o.g. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | !!! | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Molim sve prijavljene za potvrdu dolaska (ili otkazivanje) na natjecanje u srijedu. Nuzno nam je za pripremu istog! Unaprijed zahvalan, ZZ ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Mi dolazimo | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Mi po prijavama! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evo jeo jedne prijave F1A Damir Rogoz ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Kak izgleda i vrijeme će nas pomaziti sutra!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | U f.offu za naslov prvaka borit će se:F1A:Leško i Butković,U F1B:Franić i Tomljanović. | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | F1A:Leško,Butković,Bjelajac,F1B:Franić,Tomljanović,Sokolić,F1H:M.Hrastovec,Modrić,Balaško. | ||
tepi |
| ||
Veteran Location: Sisak | Hvala svim natjecateljima na sudjelovanju i nadam se ugodnom modelarskom danu. Koliko je natjecateljima bilo i uspješno pogledajte u rezultatima. Pozdrav, tepi Attachments ---------------- Posavina kup 2008-rezultati.xls (40KB - 125 downloads) | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ovom prilikom zelim da se zahvalim svim modelarima na Posavina kupu koji su mi dali podrsku,Bukiju i posebno Lekiju koji mi je pomogao da napravim ovakav rezultat,mada nismo uspjeli da meni odmasemo 6.start vec sam fulio max za 2 sek.Dan i takmicenje su bili odlicni,najbolji dan u sezoni bez jakog vjetra i sa dosta termike. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Ma tekma je bila fantastična to talno leđero atmosfera, vrijeme ko naručeno. šteta kaj nisu došli još neki natjecatelji ali kaj je tu je. Fly off fantazija Edited by buki 9/10/2008 08:19 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Hoče li biti kakve slike za one koji nisu bili | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | A Igore sada ti je krivo kaj nisi došao...da i ti dobiješ po tamburi Mali album s natjecanja je u albumima. Edited by buki 9/10/2008 11:01 | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | buki - 9/10/2008 11:00 A Igore sada ti je krivo kaj nisi došao...da i ti dobiješ po tamburi Mali album s natjecanja je u albumima. Kako se to kaže Igore:"kad nema mačke,miševi kolo vode?" ----- Mića Tica | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |