| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F3J, F3K, F5J-400 (27. i 28.09.2008) Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | dlaka - 17/9/2008 15:38 Dogovoren je jelovnik za DP. Subota: grah i kobasa Nedjelja: roštilj miješano meso + pommes-frites i restani krumpir + salata + nešto od divljači (najvjerojatnije srnetina). Dakle, proglašenje DP-a je u klijeti "Zlatna lisica" cca 1,5 km od livade, na vrhu brijega s kojeg se vidi cijela dolina. Da li se za nedelju to misli na ručak ili večeru? Jedno mi fali. Danijel | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Daniel - 18/9/2008 20:29 dlaka - 17/9/2008 15:38 Dogovoren je jelovnik za DP. Subota: grah i kobasa Nedjelja: roštilj miješano meso + pommes-frites i restani krumpir + salata + nešto od divljači (najvjerojatnije srnetina). Dakle, proglašenje DP-a je u klijeti "Zlatna lisica" cca 1,5 km od livade, na vrhu brijega s kojeg se vidi cijela dolina. Da li se za nedelju to misli na ručak ili večeru? Jedno mi fali. Danijel Ako ste pročitali raspis, onda bi sve trebalo biti jasno: "Program 1: Petak, 26. 09. slobodni trening Subota, 27. 09. 7:30 - 8:00 registracija 9:00 - 13:00 F3K 13:00 - 14:00 Ručak 14:00 - 17:00 F3J / F5J (2 T po 3/4 grupe) 17:00 - ??:?? Letenje, druženje, roštiljade Nedjelja, 28. 09. 9:00 - 16:00 F3J / F5J (4 T po 3/4 grupe) 16:00 - 17:00 Finale F3J / F5J 18:00 Večera i proglašenje rezultata" Dakle, organizator (MKZ) nudi: -aparat s hladnom/vručom vodom (čaj, kava, cedevita ili voda kao takva) -ručak u subotu (grah s kobasom) -ručak ili večeru u nedjelju. Nakon završetka natjecanja, u klijeti proglašenje, hrana (ručak ili večera ili...) i druženje. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nije mi jasno zašto većina ekipe uvijek čeka zadnji rok za prijave. Ako netko planira natjecati na natjecanju, onda to sigurno zna bar 7 dana unaprijed. Državno prvenstvo u 3 kategorije nije malo natjecanje, i organizatoru bi bila VELIKA pomoć kad bi imao okvirni broj natjecatelja, pomoćnika i ostalih. Zato Vas, u ime organizatora Državnog prvenstva molim da se što prije prijavite i olakšate nam poslove oko organizacije. HVALA u ime organizatora DP F3 Damir Kosir ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Možda bi bilo dobro da navedeš ZADNJI rok za prijave... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dražen - 19/9/2008 17:09 Možda bi bilo dobro da navedeš ZADNJI rok za prijave... naveden je u raspisu ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Pripreme za DP F3 su u završnoj fazi. Ponovna molba na sve Vas koji se mislite tekmat na DP, da se što prije prijavite. Ne treba čekati zadnji dan. Hvala (Bomba flaksa 1.jpg) (flakser 6.jpg) (flakser 1.jpg) (F5J 1.jpg) (do kasno u nooÄ.jpg) Attachments ---------------- Bomba flaksa 1.jpg (147KB - 34 downloads) flakser 6.jpg (143KB - 29 downloads) flakser 1.jpg (146KB - 33 downloads) F5J 1.jpg (174KB - 32 downloads) do kasno u nooÄ.jpg (79KB - 29 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Samo par dana do DP F3, a prijave izgledaju ovako: F5J: ukupno 14 5 Ludbreg 2 Pribislavec 2 Trešnjevka 2 Varaždin 3 Zaprešić U Kupu ove godine nastupilo 26, gdje su ostali? F3J: ukupno 10 2 Osijek 1 Križevci 1 Ludbreg 2 Trešnjevka 4 Zaprešić U kupu nastupilo 16, fali 6? F3K: ukupno 10 1 Borovo 1 Karlovac 5 Ludbreg 3 Zaprešić ima li još netko ? Ukupno u sve tri kategorije po klubovima: 1 Borovo 1 Karlovac 2 Osijek 2 Pribislavec 2 Varaždin 4 Trešnjevka 10 Zaprešić 11 Ludbreg Smještaj su rezervirali samo Varaždinci i Osječani. Edited by dlaka 23/9/2008 12:17 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Počeli su radovi na Krapinsko zagorskom aerodromu, evo stanja danas oko podne: (ulaz.jpg) (1.jpg) (2.jpg) (3.jpg) (4.jpg) (5.jpg) (6.jpg) (7.jpg) (8.jpg) Attachments ---------------- ulaz.jpg (67KB - 29 downloads) 1.jpg (80KB - 31 downloads) 2.jpg (57KB - 32 downloads) 3.jpg (61KB - 29 downloads) 4.jpg (61KB - 27 downloads) 5.jpg (57KB - 35 downloads) 6.jpg (54KB - 24 downloads) 7.jpg (47KB - 27 downloads) 8.jpg (48KB - 30 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
duly |
| ||
Member Location: Koprivnica | Koliko je duga pista? | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Piste još nema, a livada je dugačka cca 1000 metara ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Pokušao sam složiti frekvencije tako, da svaki natjecatelj ima svoju, ali na žalost neće moći Šika i Belovanović će morati paziti jedan na drugoga! Ostali, bez obzira na kategoriju imaju određenu frekvu. Eventualne reklamacije najkasnije do petka, 26. rujna, 12:00 (frekvencije 1.jpg) Attachments ---------------- frekvencije 1.jpg (183KB - 29 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | dlaka - 25/9/2008 16:00 Pokušao sam složiti frekvencije tako, da svaki natjecatelj ima svoju, ali na žalost neće moći Šika i Belovanović će morati paziti jedan na drugoga! Ostali, bez obzira na kategoriju imaju određenu frekvu. Eventualne reklamacije najkasnije do petka, 26. rujna, 12:00 Jedini preostali slobodni kanali na 35 MHz bandu su 71,79,80. Neke od njih su i prijavili neki takmičari pa bi mogli posuditi kvarčeve Beloviću/Šiki ako su kompatibilni. Da ne ispadne da 'nudim tuđu imovinu', ja pak mogu posuditi jedan par (Rx/Tx) Futaba kompatibilnih kvarčeva za kanal 258, tj. 34.980 MHz, ako odgovara 'blizancima'. Nakon događaja na zadnjem F5 za mene vrijedi poslovica 'Once hit twice shy', pa sam se opskrbio čudnim frekvama, Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Imamo kod nas mali problem. Prijavljeni natjecatelj iz Ludbrega u F5J Alen Lilek je danas "skucao" model. Njega smo složili, ali je od udara uništen njegov 76 kvarc. U klubu još na raspolaganju imamo 80, 72 i 69 kvarc. Predpostavljam da bi najviše odgovarao kanal 80 jer ga kako je Damir napisao niko nema. Molio bih Dlaku da pregleda koji bi kanal najviše odgovarao za Alena, a da to nebu neki veliki problem i pretumbacije. Unaprijed hvala u Alenovo ime. ----- Pozdrav Mimi | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Definitivno K 80 ! Najviše mi je žal Belovanoviča, čovek prijavio 3 frekve, a na kraju mora djeliti. Budem probal još sutra malo prčkati. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Danas u Zagorskom listu: (clanak ZList.jpg) Attachments ---------------- clanak ZList.jpg (135KB - 30 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |