| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1ABC EP Bugarska - Live timing Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kod mene isto radi ali druga veza ,, Hvala Vinku i Kiliju skoro svaki turnus su mi slali poruke dok sam vozio , pa sam na momente imao osječaj da znam neke podatke i prije glavnog sudca !! A Darijo mi je dao neki Bugarski broj moba na koji mi se javlja ženska i na Bugarskom govori" tačno vrijeme " Ej Darijo ako je vidiš ,,reci joj da i ja imam sat, i to još ide 100 na sat !! ----- | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Bugari vele: "Results will be on friday !!!" ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | fly - 2/9/2008 22:22 kako bolan under construction kad meni radi da skopiraj, al prije bi rekel da ti to nas zaje.... dlaka - 2/9/2008 23:55 Bugari vele: "Results will be on friday !!!" da da, i meni sad tak piše ----- Andy G Kum | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | pa radi stranica.... ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | ak imaš rezltate skopiraj ih da ih i mi vidimo. ----- Andy G Kum | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | nemam rezultate jer me ne zanimaju al stranica radi, odnosno nigdi ne piše UNDER CONSTRUCTION ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | E što nevolim loše vjesti :-( samo Tuta pun ,,Toni i Sokol izgleda ,,,,,, ----- | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Da li netko zna na kojim su mjestima naši zvršili u f1a? Koji su ekipno??? Sretno tuta ----- Andy G Kum | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Meni je danas pukla veza,ništa ne dolazi :-( ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Digitus |
| ||
Member | agolubic - 3/9/2008 12:37 Da li netko zna na kojim su mjestima naši zvršili u f1a? Koji su ekipno??? Sretno tuta . Koji smo ekipno ? .. . pokušati ću to odgonetnuti logičkim zaključivanjem ; . . -- kolege modelari iz Srbije su završili ekipno na 7. mjestu (na stranicama gospodina Raletića je ta informacija) . -- oni su imali 2 natjecatelja u fly offu ; toliko smo imali i mi .. -- dakle kod njih jedan nije pun isto toliko i kod nas (Marko); -- kod nas Marko ima 44 sekunde manje u 6. startu to je rezultat od 136 bodova ; što nije tako veliki zaostatak .. -- ne znam koliko je njihov treći natjecatelj napravio , tj koliko mu nedostaje do punoga ; s tom informacijom mogao reći jesmo li bolji ili lošiji od 7. mjesta .. ovako ne .. . . -- pa pretpostavljam, procjenjujem da smo negdje oko 7. mjesta ; ajmo reći od 5. do 9.-11. mjesta .. . . sa ovako ovim šturim informacijama čini se da je dosta veliki postotak natjecatelja dohvatio fly off .. Edited by Digitus 3/9/2008 14:34 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Omi - 3/9/2008 14:12 Meni je danas pukla veza,ništa ne dolazi :-( A jbg Zato meni dolazi,,a volio bi da nije !! i Tuta nažalost 5,,162 ,,šesti pun ,,a dalje neznam !! Digitus - 3/9/2008 14:26 kod nas Marko ima 44 sekunde manje u 6. startu to je rezultat od 136 bodova ; što nije tako veliki zaostatak .. -- ne znam koliko je njihov treći natjecatelj napravio , tj koliko mu nedostaje do punoga ; s tom informacijom mogao reći jesmo li bolji ili lošiji od 7. mjesta .. ovako ne .. . . -- pa pretpostavljam, procjenjujem da smo negdje oko 7. mjesta ; ajmo reći od 5. do 9.-11. mjesta .. . . sa ovako ovim šturim informacijama čini se da je dosta veliki postotak natjecatelja dohvatio fly off .. ---------------ja sam čuo da ima 44 sek a ne manje A Tica je bio kao i Barić u 2 fo ,,A kako mi reče Kili,, Tica je negdje 10 mj , A tu bi trebala HR biti nagdje oko 10 mj ekipno Edited by sony 3/9/2008 15:07 ----- | ||
Digitus |
| ||
Member | aha kužim da ukupno u tom staru ima 44 sek .. . e da to je loše .. onda je to najvjerojatnije ekipno lošije od 7. mjesta .. Edited by Digitus 3/9/2008 15:17 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Digitus - 3/9/2008 15:13 -- Sony ; Marko ima 44 sek manje; manje od maxa od 180 sekundi .. to sam mislio kad sam to napisao Da ,,to sam razumio odma ,ali ja sam čuo da je napravio 44 !! Pa bolje da je ovo tvoje točno !! ----- | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 22:57 | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 22:57 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |