| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Kod mene isto radi ![]() ![]() A Darijo mi je dao neki Bugarski broj moba na koji mi se javlja ženska ![]() Ej Darijo ako je vidiš ,,reci joj da i ja imam sat, i to još ide 100 na sat !! ![]() ----- | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Bugari vele: "Results will be on friday !!!" ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
agolubic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | fly - 2/9/2008 22:22 kako bolan under construction kad meni radi da skopiraj, al prije bi rekel da ti to nas zaje.... dlaka - 2/9/2008 23:55 Bugari vele: "Results will be on friday !!!" da da, i meni sad tak piše ----- Andy G Kum | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | pa radi stranica.... ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
| |||
agolubic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | ak imaš rezltate skopiraj ih da ih i mi vidimo. ----- Andy G Kum | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | nemam rezultate jer me ne zanimaju al stranica radi, odnosno nigdi ne piše UNDER CONSTRUCTION ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | E što nevolim loše vjesti :-( samo Tuta pun ,,Toni i Sokol izgleda ,,,,,, ----- | ||
| |||
agolubic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | Da li netko zna na kojim su mjestima naši zvršili u f1a? Koji su ekipno??? Sretno tuta ----- Andy G Kum | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Meni je danas pukla veza,ništa ne dolazi :-( ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Digitus![]() |
| ||
Member ![]() | agolubic - 3/9/2008 12:37 Da li netko zna na kojim su mjestima naši zvršili u f1a? Koji su ekipno??? Sretno tuta . Koji smo ekipno ? .. . pokušati ću to odgonetnuti logičkim zaključivanjem ; . . -- kolege modelari iz Srbije su završili ekipno na 7. mjestu (na stranicama gospodina Raletića je ta informacija) . -- oni su imali 2 natjecatelja u fly offu ; toliko smo imali i mi .. -- dakle kod njih jedan nije pun isto toliko i kod nas (Marko); -- kod nas Marko ima 44 sekunde manje u 6. startu to je rezultat od 136 bodova ; što nije tako veliki zaostatak .. -- ne znam koliko je njihov treći natjecatelj napravio , tj koliko mu nedostaje do punoga ; s tom informacijom mogao reći jesmo li bolji ili lošiji od 7. mjesta .. ovako ne .. . . -- pa pretpostavljam, procjenjujem da smo negdje oko 7. mjesta ; ajmo reći od 5. do 9.-11. mjesta .. . . sa ovako ovim šturim informacijama čini se da je dosta veliki postotak natjecatelja dohvatio fly off .. Edited by Digitus 3/9/2008 14:34 | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Omi - 3/9/2008 14:12 Meni je danas pukla veza,ništa ne dolazi :-( A jbg Zato meni dolazi,,a volio bi da nije !! i Tuta nažalost 5,,162 ,,šesti pun ,,a dalje neznam !! Digitus - 3/9/2008 14:26 kod nas Marko ima 44 sekunde manje u 6. startu to je rezultat od 136 bodova ; što nije tako veliki zaostatak .. -- ne znam koliko je njihov treći natjecatelj napravio , tj koliko mu nedostaje do punoga ; s tom informacijom mogao reći jesmo li bolji ili lošiji od 7. mjesta .. ovako ne .. . . -- pa pretpostavljam, procjenjujem da smo negdje oko 7. mjesta ; ajmo reći od 5. do 9.-11. mjesta .. . . sa ovako ovim šturim informacijama čini se da je dosta veliki postotak natjecatelja dohvatio fly off .. ---------------ja sam čuo da ima 44 sek a ne manje A Tica je bio kao i Barić u 2 fo ,,A kako mi reče Kili,, Tica je negdje 10 mj , A tu bi trebala HR biti nagdje oko 10 mj ekipno Edited by sony 3/9/2008 15:07 ----- | ||
| |||
Digitus![]() |
| ||
Member ![]() | aha kužim da ukupno u tom staru ima 44 sek .. . e da to je loše .. onda je to najvjerojatnije ekipno lošije od 7. mjesta .. Edited by Digitus 3/9/2008 15:17 | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Digitus - 3/9/2008 15:13 -- Sony ; Marko ima 44 sek manje; manje od maxa od 180 sekundi .. to sam mislio kad sam to napisao ![]() Da ,,to sam razumio odma ,ali ja sam čuo da je napravio 44 !! Pa bolje da je ovo tvoje točno !! ![]() ----- | ||
| |||
Rale![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 22:57 | ||
| |||
Rale![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 22:57 | ||
| |||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |