| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
6. Memorial V.Kmocha Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Digitus - 1/7/2008 13:03 Da ali datum na početnoj stranici isto nije uredu .. (isprika Dražen ali to mi je profesionalna deformacija tu ti onda fakat nemrem pomoć, jer kod mene se vidi ovako: (aaa_237.jpg) Attachments ---------------- aaa_237.jpg (11KB - 18 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Digitus |
| ||
Member | Dražen - 1/7/2008 13:42 Digitus - 1/7/2008 13:03 tu ti onda fakat nemrem pomoć, jer kod mene se vidi ovako:Da ali datum na početnoj stranici isto nije uredu .. (isprika Dražen ali to mi je profesionalna deformacija
Kad se isprave greške onda radi tako (kako bi trebalo raditi i iz prvog pokušaja) . Hvala , brza reakcija webmajstora .. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | hvala tebi na sugestiji, nego kolko se ljudi prijavilo do sada? ko pregledava mailove?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | sad bi ti prijave u sat vremena. Znaš tko mailove pregledava..danas ti šaljemo listu ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Opet ja po istom pitanju... Zar će se F1H voziti svih 7 turnusa ?? Tako ispada po raspisu! Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Diogen - 1/7/2008 17:14 Zar će se F1H voziti svih 7 turnusa ?? Damir Letjeti, ne voziti.... | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Modeli lete, a mi se smucamo po Zemlji D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ajmo s prijavama, još ima vrlo malo mjesta... http://www.mk-z.hr/_freeflight/_prijava.html ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Pa dobro zar nitko iz MKZ-s ne zna odgovor na moje pitanje par postova gore: F1H 5 ili 7 turnusa? A koliko je samo postova bilo danas da se istjera mak na konac, tj. zasto u raspisu nije bio naveden mjesec (Kao naši modelari ne znaju kada je memorijal ) Makovcima je taj odgovor o broju turnusa bitan za planiranje prisustva na Memorijalu. Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ja mislim da je to radi toga što se isti dan druge kategorije sude 7 turnusa i još imaju FO, pa bi i ti suci tražili više novaca... zato sve klase idu 7 turnusa, da se dio sudaca ne bi smatrao uštećenim ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | E sada Draž, ne shvaćam da li je tekma zbog sudaca ili su suci tu zbog tekme Ako je zaista F1H 7 rundi, najmlađe nebumo vodili, blesavo je da im nakon 4-5 rundi velimo da je dosta jer su umorni i da moraju još i na put jer ne kampiramo svi. Usput FAI Sporting Code Section 4. Volume F1 3.H.3 odnosno 3.H.7 jasno veli: 5 rundi za F1H do 120 sec ili manje ako su neki gadni uvjeti. Ili budemo i ovdje eksperimentirali? Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Diogen - 2/7/2008 00:37 E sada Draž, ne shvaćam da li je tekma zbog sudaca ili su suci tu zbog tekme Ako je zaista F1H 7 rundi, najmlađe nebumo vodili, blesavo je da im nakon 4-5 rundi velimo da je dosta jer su umorni i da moraju još i na put jer ne kampiramo svi. Usput FAI Sporting Code Section 4. Volume F1 3.H.3 odnosno 3.H.7 jasno veli: 5 rundi za F1H do 120 sec ili manje ako su neki gadni uvjeti. Ili budemo i ovdje eksperimentirali? Damir Ako Vam se zbilja sviđe više voziti 5 turnusa, tada će se voziti 5. Ako ja dobro razumijem pravilnik 5 turnusa je minimum (standard) na koji natjecatelj ima pravo (iako po local rule pravilu možeš što god želiš tj. bitno je samo držati se raspisa). FAI dozvoljava veći broj turnusa i takve tekme uopće nisu rijetkost, kamoli eksperiment. U moje doba ja bi najradije letio 14 i bio je najveći problem potjerati nas s livade. I ne treba biti nervozan kad odmah po pitanju nema odgovora jer ne visimo svi online nonstop. No dobro da ne pametujemo promijeniti čemo u raspisima na 5 turnusa, prvi turnus f1H starta u 10:00 tj. kad počinje 2 turnus F1BC. Turnusi traju po napisanoj satnici. Pozdrav ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Sorry Leki, vručine su a ta nejasnoća za F1h se povlaći još od prošlogodišnjeg raspisa za Memorijal. I tek smo na livadi saznali kako tekma ide. A čeka nas i organizacija modelarskog kampa, modelarskog aeromitinga, još 2 takmićenja u VIII. mjesecu, pa moramo nekako nagovoriti i Marina da nam pomogne ako želimo dovesti više juniora. I tako je Memorijal naše elitno FF takmićenje, bilo bi šteta da iz MAK-a bude samo jedan jr. kao prošle godine. Anyway, hvala Leki na razumijevanju za problem, vidimo se na livadi, ako bude vremena probati ćemo pripremiti i jednu novotariju pa da se zajedno smijemo nekoj novoj 3,14zdariji. Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | zzechner - 2/7/2008 12:21 " elmin-KERKO - 2/7/2008 11:09 Ovo ti je Leki dobro sa 14 turnusa... Ocito jos ne poznajes Lekija. Stvarno mi nije jasno što si mislio sa ovom rečenicom, pa bih te molio da pojasniš | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | za Bern sam znao , ali za max men znam da je išao u klasičnom smislu | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |