| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mostar kup 2008 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Breza |
| ||
Regular Location: Sisak | Svim želim dobar zrak i fly off pa što bude! Edited by Breza 31/7/2008 18:22 | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | elmin-KERKO - 31/7/2008 18:11 Sta je sa TERMIKOM ???? prema mojim informacijama termika se može naručiti kod organizatora, ali na vlastitu odgovornost -kao i kod kupnje pouzečem-->nikad neznaš oćeš li dobit u paketu stvar koju si naručio ili praznu kutiju, znači postoji mogučost da je nebude (da te organizator za***e) plačanje naravno unaprijed ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ljudi da li ko zna hoće li biti tekma u subotu ????????? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | F1C - Power Aircraft Models/Penjac Rb. Name Junior Country FAI Licence 1 Darijo Jermol CRO 0374 ,,,,,a ti si u nedjelju,,,,šta te briga za subotu !!!!! ---ustvari sudac si na poziciji br. 6 !! tek sad vidjeh u papirima !! I sudiš Bosancima ,, Po Dejtonu :: Svak se na svoje vrača !!! Edited by sony 31/7/2008 23:14 ----- | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | sony - 31/7/2008 23:07 F1C - Power Aircraft Models/Penjac Rb. Name Junior Country FAI Licence 1 Darijo Jermol CRO 0374 ,,,,,a ti si u nedjelju,,,,šta te briga za subotu !!!!! ---ustvari sudac si na poziciji br. 6 !! tek sad vidjeh u papirima !! I sudiš Bosancima ,, Po Dejtonu :: Svak se na svoje vrača !!! eJ Sony imam jednog sudiju za subotu. ak o ti treba naravno.. ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Izgelda da je Sony-u skup ovaj sudija.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Završen 1 dan 1, Osman Sevgi 2. R. Bjelajac 3- S Limberger !! Vrijeme divno a ostalo neka napišu drugi !! ----- | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:28 | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | Ja bi da cestitam svim pobjednicima, a posebno Robertu Bjelajcu na osvojenom drugom mjestu!!!! | ||
flash005 |
| ||
Member Location: Mostar | Rezultate sa 44.Mostar kupa 2008 u kategoriji F1A možete pogledati na www.zk-mostar.com Edited by flash005 2/8/2008 22:13 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | bravo igore, malo fali... da si namahao onih 15 sekundi u trećem, izganjao bi i onih 300 u osmom... uopće ne sumljam... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Samo da kazem da sam svoj najbolji model "popusio" i da se zahvalim Dariju Jermolu i Vinku Tomljanovicu koji su mi pomagali da pronadjem model ali eto sto je tu je,,,,Sony ,ja mislim da su i meni model slomili i bacili u rijeku jer nije vise imalo signala.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | e j**i ga morat češ sad sredit neki drugi model..još boljji.. ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Igore kaj da ti velim, odlično si opiturao, šteta za 165... ali što mi kum uradi?? Naravno čestitke najboljima!!!! | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Bravo Igore, šteta za tih 15 sekundi Elmine stvarno mi je žao zbog modela... Andrija ----- Andy G Kum | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |