| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
City Cup of Lučenec 2008 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Promjena termina natjecanja " Unfortunatelly we must announce you that the airfield > Boľkovce in Lučenec, Slovakia is due to a technical > problems closed next week. > We have to postpone the date of our contest a week later, > so > City Cup Lučenec will be held on 26. April 2008 and > Novohrad Cup on 27. April 2008. > The contest schedules are the same. > The accommodation for participants who have required it is > also arranged. > Please, give us the information about your arrival > and confirm your participation on contests by mail or phone > till Friday 18. April 2008. > Thanks for your comprehension, Hubert > > l" | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sad sam sa Lekijem pričao i .ajebava me što sam veseo zbog odgode ,jer mi uvijek fali jedan dan da sredim modele. Sad sam ih dobio sedam. Bar se nadam da ću ureglirati sve. | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 12/4/2008 21:03 Sad sam sa Lekijem pričao i .ajebava me što sam veseo zbog odgode ,jer mi uvijek fali jedan dan da sredim modele. Sad sam ih dobio sedam. Bar se nadam da ću ureglirati sve. Darijo,nazovi me sutra na tekmu i podsjeti me da ti kažem CG.Oko 8-9 sati..molim te | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Lucenec,otkazan te pomjeren na vikend 26 i 27. 04.08. Znaci oni koji nisu bili spremni imaju vremena da to sve dotjeraju ! Pozdav svima !! | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ovo sad i meni paše, prijavljujem se | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | Kako da dobijem garantno pismo za Slovacku? | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:18 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Zoom Zoom - 13/4/2008 19:10 Kako da dobijem garantno pismo za Slovacku? I ne traze se vize 7 dana prije,,,,,, sad kad je odgodjeno mozda vam se i posreci,,mada sumnjam !! Imas tu u BL ,,dvojicu "" pametnih "" Vranjes i Bulovic !! probaj preko njih !! Edited by sony 13/4/2008 19:33 ----- | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | Joj samo da mi oni nista ne organizuju! Oni su i previse pametni sami za sebe!!!! Ja imam vizu, treba kolegi, on nema! Edited by Zoom Zoom 13/4/2008 19:36 | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | Poslali smo mail organizatoru juce, ali nista ne odgovara!!! | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | trebaloj e 10tak dana za papire po zahtevu koji sam ja poslao. | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | Zvao je organizator ambasadu u Sarajevo! Sve je sredjeno! U ponedjeljak idemo po vizu! | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Hajde Alene bas mi je drago sto idete,,valjda ces mi sta kupit!!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | Pasosi preuzeti sa vizama u njima!!!! U petak krecemo! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Zoom Zoom - 22/4/2008 14:26 Pasosi preuzeti sa vizama u njima!!!! U petak krecemo! Ajde ,,neka !! I meni je drago da ste uspjeli to i vi svi ostali koji idu sa ovih prostora, pa svima puno uspjeha i dobre rezultate želim !! Da je ostao prvi datum i ja bi išao a i prijavio sam se ovako,, dok vi vrtili modele ja ču volan !! Sretno svima !!ss ----- | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |