| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FAI.kalendar 2008-slobodni let Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | proizašla iz... ?????? ajd još malo OT... nego, sony - ne vidim termin mostara - jel prije il poslije?? (nečega) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Evo termin mostara : http://events.fai.org/calendar_details.asp?id=5613&from=22&old= ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 23/12/2008 11:27 Nebi se onda smjelo ponoviti ono što se ponavlja iz godine u godinu: ko pobijedi na Antonov kupu ili na primjer Max- Men u Americi ,recimo u F1C ubere bonus i dovoljno da na nekoj tekmi gdje još dođu dva penjača pobjedi i pobjednik je Svjetskog kupa. 1. Nebi se pise odvojeno: Ne bi.... 2. Trebalo je pobjediti jos Darija na jednoj dosta jakoj tekmi (V.Kmoch) sa 13 takmičara i pobjediti jos na jednoj nejakoj tekmi (7 takmičara) 3. Edited by Damjan 23/12/2008 21:37 ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Mladići ,možda bi bilo dobro da aktualizirate naslov. Za iduću godinu raspravljate u temi od ove koja samo što nije izdanula :-) Meni ni u djep ni iz djepa ali nek neko otvori 2009 topic,jer ako se ovo rastegne imat ćemo i kalendar od 2010 u 2008 threadu ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Damjan - 23/12/2008 21:34 darijo - 23/12/2008 11:27 Nebi se onda smjelo ponoviti ono što se ponavlja iz godine u godinu: ko pobijedi na Antonov kupu ili na primjer Max- Men u Americi ,recimo u F1C ubere bonus i dovoljno da na nekoj tekmi gdje još dođu dva penjača pobjedi i pobjednik je Svjetskog kupa. 1. Nebi se pise odvojeno: Ne bi.... 2. Trebalo je pobjediti jos Darija na jednoj dosta jakoj tekmi (V.Kmoch) sa 13 takmičara i pobjediti jos na jednoj nejakoj tekmi (7 takmičara) 3. Znao sam da ispravljate granice, ali nisam znao da ispravljate i gramatičke greške | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Damjan - 23/12/2008 21:34 darijo - 23/12/2008 11:27 Nebi se onda smjelo ponoviti ono što se ponavlja iz godine u godinu: ko pobijedi na Antonov kupu ili na primjer Max- Men u Americi ,recimo u F1C ubere bonus i dovoljno da na nekoj tekmi gdje još dođu dva penjača pobjedi i pobjednik je Svjetskog kupa. 1. Nebi se pise odvojeno: Ne bi.... 2. Trebalo je pobjediti jos Darija na jednoj dosta jakoj tekmi (V.Kmoch) sa 13 takmičara i pobjediti jos na jednoj nejakoj tekmi (7 takmičara) 3. ja sam shvati da ti je cucla pustio tj. namjern profuro motor ??' ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | da li to znači da regionalni kalendar izgleda ovako? 11/07/2009 Vörös Jenö Tass (Hungary) 11/07/2009 12/07/2009 Una cup Bosanski Petrovac (BH) - non WC 14/07/2009 15/07/2009 Memorijal Izet Kurtalic Bosanski Petrovac (BH) 17/07/2009 18/07/2009 Mem. Vilima Kmocha Bjelopolje (Croatia) 19/07/2009 26/07/2009 World Championships Bjelopolje (Croatia) 01/08/2009 02/08/2009 Mostar Cup Mostar (BH) ...nakon tog dolazi evropsko za juniore... ps - omi, lakše je da ti premjestiš pod novi naslov ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Leki - 23/12/2008 23:20 ja sam shvati da ti je cucla pustio tj. namjern profuro motor ??' Pa i je. Nisam ja ni pomislio, da se on sasvim slucajno zahebo. Ali jos ih je ostalo 11 za pobjedit.....A on meni o dva penjaca.... Edited by Damjan 23/12/2008 23:37 ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nemoj Damjan da se sekiraš, pa neznamo se od juče. Znam da si duša od čovjeka i prava poštenjačina inače te ne bi savjest pekla tolike godine za pobjedu. Nego mi objasni svoj novi podpis. | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | darijo - 23/12/2008 23:42 Nemoj Damjan da se sekiraš, pa neznamo se od juče. Znam da si duša od čovjeka i prava poštenjačina inače te ne bi savjest pekla tolike godine za pobjedu. Nego mi objasni svoj novi podpis. U doba financijske krize i Damjan AK Novo Mesto zamjenio za sponzorski klub AK Krka... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Pa da, uglavnom je financijska kriza, a drugi jos veci problem je to, da su bili dani do jucer sve kraci. Povodom toga odlucili smo se za promjene,sto je odmah rezultiralo rezultatom. A to je to, da ce biti dani od tog trenutka dalje sve duzi, sto ce nas iz aspekta moralne kompetencije obavezno dopeljati do vece visine penjanja, a time ce i uticaj namjernog profuravanja imati odmah manju tezinu i vecu lakocu sa obzirom, da MAX MEN sada traje samo jedan dan,sto dovodi do toga,da vreme brže prolazi, i to tako brzo, da ce recesiji brzo kraj. Kako vidite po zakljucenom, zakljucak je, da razlog nije bila samo financijska kriza nego i drugi aspekti koje sam obrazlozio iz vise vidika ... ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | iz svih aspekata iskreno zelim puno lijepih trenutaka staroj škvadri AK N Mesto sada AK Krka. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Leki - 24/12/2008 00:15 iz svih aspekata iskreno zelim puno lijepih trenutaka staroj škvadri AK N Mesto sada AK Krka. Najlepša hvala na lijepim željama... Edited by Damjan 24/12/2008 00:24 ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 30/7/2010 08:58 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | hari - 23/12/2008 18:46 Ljudi,da pojasnimo nešto,u Bihaću organizujemo non-WC "Una cup 2009" 11 i 12 07. na Medenom polju pa je to razlog ovakvih termina koji "liče" na toBože pogrešku FAI-a ili organizatora!Naime,prvi put u istoriji aeromodelarstva u suradnji više klubova i zemalja,a u ozračju SP u Korenici,organizira se ovakav jedan "niz" tekmi kao neka vrsta "šiljenja forme " onih koji će natupati na Kmoch-u kao i članovima državnih repki koji će nastupiti na SP!Ideja je proizašla iz ... Uf,izvinjavam se ... pa ovo nije OT pogrješno sam klikn`o ! Joj, evo i UNA CUP ,joj bit ce zafrkano......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |