| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mura Cup-W.C.F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ma koji god da jeste "pravi" ,kako kome,ja jedino znam da sam zbog "ražnja" ponovo se vratio na 110 kg!!! A i kotlića takođe !!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Prognoza za subotu:naoblaka,lagani vjetrić.Nedjelja: malo ljepše;sunčana razdoblja | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ako je vjerovati prognozerima vjetrić bi trebao biti,do 5m/s je ok,a sve preko je preko livade,nagađam !??? | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Upravu si Hary,ali nije to nista ako ti "DETERMA" ne odradi!!!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Novosti!!!! Nakon 4 turnusa, pauza od 12:40-13:10 za odmorit,popit kavu-rakiju,prezalogajit | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Igor - 13/3/2008 19:48 Novosti!!!! Nakon 4 turnusa, pauza od 12:40-13:10 za odmorit,popit kavu-rakiju,prezalogajit Znam da kavu nepiješ , nisi neki gurman već.......... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Imal kakvih "LIVE" rezultata??? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | elmin-KERKO - 15/3/2008 11:18 Imal kakvih "LIVE" rezultata??? Nema, pa ni "live" fotki....No, pa ne mogu bas svi kao siscani i nije svaka tekma kao "Siscia cup" ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 22:54 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Čestitke Bariću. da li ko zna gdje imaju kompletni rezultati ? | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 22:55 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Čestitke Bariću i svima našima ----- Andy G Kum | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Izgleda da je bilo teško vrijeme jer svi imaju po jednu veliku curionu | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | A neki i dvije ali ne zbog lošeg vremena | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ne zaboravimo da smo odnijeli dva pehara kući, Maja je bila treća u juniorskoj konkurenciji | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |