| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F1N i F1N-150 Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ili još jednostavnije, vidi sliku. (DP dolazak.jpg) Attachments ---------------- DP dolazak.jpg (176KB - 43 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ukupno 107 prijava (75 u F1N-150 i 32 u F1N). OBAVEZNA UPOTREBA SPORTSKIH PAPUČA U DVORANI !!! Sva dodatna pitanja i nejasnoče ovdje ili na 091 5575 811 Sretan put i vidimo se u Zaprešiću. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo i današnjih rezultata (jpg i pdf) (F1N-150.JPG) (F1N.JPG) (Ekipno_F1N_i_F1N-150.JPG) Attachments ---------------- F1N-150.JPG (271KB - 44 downloads) F1N.JPG (192KB - 41 downloads) Ekipno_F1N_i_F1N-150.JPG (88KB - 38 downloads) F1N-150.pdf (21KB - 47 downloads) F1N.pdf (20KB - 44 downloads) Ekipno F1N i F1N-150.pdf (15KB - 45 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Čestitke pobjednicima, tekma je bila napeta. | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Kak sam ja sretan, konačno sam "probio" granicu 20++ sec u F1N-150. I ćestitke pobjednicima i svima koji su se natjecali, pogotovo iz dalnjih krajeva ljepe naše. Edited by nenad 3/3/2008 09:52 ----- nenad | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Dajte slike! Zeznuo sam se kaj sam otvorio novu diskusiju | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Živac - 3/3/2008 13:21 Dajte slike! Zeznuo sam se kaj sam otvorio novu diskusiju Evo, obrisao sam tu novu, nepotrebnu temu. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Poštovano društvo . Htio bi Vam svima zahvaliti se na srdačnom dočeku ekipe iz Zadra . Eto nakon puno vrimena i truda smo uspili probiti led . Doveo sam klince i uz Vašu pomoć uspili smo im dočarati što je pravo modelarstvo i natjecateljski duh . Kada su klinci videli kako lete vaši modele a naši tonu kao sidro bili su ubijeni u pojam . Bilo je čak i izjava : Barba Miro nas je sram -idemo doma . Upravo zato sam zahvalan mom prijatelju Damiru , Marinu isvim drugim znanim i neznanim prijateljima na pomoći oko reglazi modela . Kada su klinci probili deset sekundi leta ushićenju nije bilo kraja . Nakon dugog i uzbudljivog dana sam očekivao da će od umora svi pozaspati u kombiju ali sam se prevario . Uzbuđenju nije bilo kraja tako da ni barba Miro nije stigao oka sklopiti sve do kuće .Još jednom veliko Vam hvala ! Barba Miro i cila ekipa iz Zadra . | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Vaši modeli uopće nisu tunuli kao sidro ali kako god bilo ipak rezultati nisu važni. Dođite i na ostale tekme koje će se održati! Pozdrav! | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Ni ja baš nisam neki maher. | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Poštovanje ! Bilo je dobro, kako može biti. U konačnici sam čovjek ne može puno, ali kad mu se za tako natjecanje pridruže u realizaciji barem 5 - 6 ljudi onda će uspjeh biti potpun. Bravo Zadrani, samo naprijed rad i samo rad rezultat će doći samo radom. Čeminac, je uspio nakon 4 tekme i u 5. po redu došao za mnoge beznačajan a za klince strašan poticaj; 3. u državi ekipno F1N 150 za osnovne škole.Samo radom. Bravo čeminac. Bravo za SVE sudionike, modelarstvo i tehnika neće izumrijeti. Banaj | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ma, bilo je super, sve nas je više, sve se bolje leti.... nešto ne štima sa gornjom tabelom F1N pojedininačnoioio... omi.. ?? majstore.. ?? Edited by Dražen 3/3/2008 23:52 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Završilo je i 2. Državno prvenstvo F1N i F1N-150. Na dvije tabele je mala analiza oba prvenstva. U prvoj tabeli je usporedba broja natjecatelja po kategorijama, broj natjecatelja (plasman) koji su u zbroju tri bolja leta imali u F1N-150 prosijek prko 20 sekundi (60+), a u F1N prosjike preko 30 sekundi (90+), te najduži letovi po kategorijama. Druga tabela je popis klubova koji su nastupili, te broj natjecatelja ukupno i po kategoriji ( ukupno / F1N-150 + F1N / ). (tablica DP.jpg) Attachments ---------------- tablica DP.jpg (63KB - 44 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Dražen - 3/3/2008 23:50 omi.. ?? majstore.. ?? Sve sam pripremio samo mi se neda opet prolazit kroz horror uploada. Ima 104 spremne slike,samo moram malo pričekat da dobijem volju za upload. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evo ga. http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |