| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
moja ergela F1A Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Kakva je to kutija daj bolje poslikaj, nis se ne vidi. Oni karbonski trupovi su do jaja. ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 13/1/2008 14:43 Evo što ja sad radim , da se i ja malo pohvalim. Počeo sam , napokon i kutiju unutra sređivati ! Svaka čast.... | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bombek - 13/1/2008 16:38 Kakva je to kutija daj bolje poslikaj, nis se ne vidi. Oni karbonski trupovi su do jaja. Ma to je dio gdje stavljam samo uređaje ( tokac, itd) , sad radim poklopac za to i stavljam ZELENU tapetu | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | gdje nabavljaš ove šipke za trupove? Koja cijena? ----- Andy G Kum | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | agolubic - 13/1/2008 17:40 gdje nabavljaš ove šipke za trupove? Koja cijena? Ako misliš za one cijevi za trup za A2, to se obično kupuje na tekmama, od Rusa ili Ukrainaca i mislim da je cijena 20-25 eu. Kod nas ih je jedno vrijeme radio Omrčen | ||
andjelko.z |
| ||
Member Location: Nederland | Bombece,svaka cast | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 13/1/2008 14:02 Damjan - 13/1/2008 09:27 Bombek, kakva je presvlaka na bijelom? F1C Micafilm(fibafilm)? To je nova presvlaka i ima je kupiti u Istri i zove se Zerpfilm. A šta upotrebljavaš kao lepak. Kuromycyn, klej, ili nešto "prirodno" iz vlastite proizvodnje...?? Edited by Damjan 13/1/2008 20:30 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | E ljepilo je bosanski produkt, vlastita proizvodnja. Za jedno krilo mi je potrebno 10-15 proizvodnih ciklusa. Ako ti treba samo reci. | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 13/1/2008 21:01 E ljepilo je bosanski produkt, vlastita proizvodnja. Za jedno krilo mi je potrebno 10-15 proizvodnih ciklusa. Ako ti treba samo reci. Kvaliteta ljepila ti nije najbolja, ako treba 10-15 ciklusa.Težina krila je onda prevelika. Ak hočeš,na Memorialu u N.m. mogu ti dat na upotrebu moju tehnologiju i sredstva pa ako češ se dobro potrudit i uradit, kako znaš, jedan ciklus če ti bit dovoljan za dva krila.... Edited by Damjan 14/1/2008 09:40 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Zadnji put si mi se žalio na ljepilo, da ti se presvlaka odljepljuje. Nemožeš imati i kvalitet i količinu ! | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 14/1/2008 10:00 Zadnji put si mi se žalio na ljepilo, da ti se presvlaka odljepljuje. Nemožeš imati i kvalitet i količinu ! Ali tada sam ljepio sa Pattexom. Tvog ljepila još ne poznajem. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Da se vi nebi preprali cije "" ljepilo "" bolje ,,,,, da vam ja za svaki slucaj donesem malo EKO fiksa iz D. ?? Sigura je sigura !!! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ovo je specijalno ljepilo. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ovih dana nikog na forumu, mora da prave ljepilo | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ljepimo,ljepimo krajnje je vrijeme,a i taj F1-N me "zagolicao" da se tu svašta uraditi!Lijepo je to što se u Hrvatskoj s tom klasom ide sve više ka naprijed valjda će i u BIH sem F1-D i ta klasa zaživjeti."Elisa" mi nikad nije bila bliska ! | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |