| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
1. Memorial Adolfa Šuštarja Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:15 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Cestitke osvajacima trofeja! Poz, ZZ ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Malo atmosfere s današnje tekme. Lovci, Crvenkapice, uspavane ljepotice... (ivan.jpg) (leki.jpg) (lovac i crvenkapica.jpg) Attachments ---------------- ivan.jpg (81KB - 15 downloads) leki.jpg (80KB - 16 downloads) lovac i crvenkapica.jpg (56KB - 14 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | i još malo (lovac Haris.jpg) (bomba.jpg) (buki.jpg) (uspavana ljepotica.jpg) (mario.jpg) Attachments ---------------- lovac Haris.jpg (83KB - 20 downloads) bomba.jpg (52KB - 15 downloads) buki.jpg (38KB - 15 downloads) uspavana ljepotica.jpg (56KB - 14 downloads) mario.jpg (54KB - 15 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Rezultati na http://freeweb.siol.net/zulicbor/ ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Obzirom da se nisu tekmali,"neslužbeni fotografi" sa svojom profesionalnom opremom su bili Omi i Dlaka!Ja sa svojim "idiotom" sam takođe uslikao nešto pa vam šaljem "na uvid" !!! (Bukiiiiii.jpg) (Dlaka_skalpeliiÅe_po_jageru.jpg) (Nenad_Roberto.jpg) (Omi_nesluuÅbeni_fotograf_sa_zemlje_i_zraka.jpg) (TraaÅimo__Äamac_za_dogodine.jpg) (U_sred_....jpg) (ZERP-ovci.jpg) (ZERP-ovci_u_razgovoru_sa_predstavnicima_udruuÅenja_ribolovaca_i_lovaca.jpg) Attachments ---------------- Bukiiiiii.jpg (39KB - 15 downloads) Dlaka_skalpeliiÅe_po_jageru.jpg (43KB - 16 downloads) Nenad_Roberto.jpg (45KB - 16 downloads) Omi_nesluuÅbeni_fotograf_sa_zemlje_i_zraka.jpg (40KB - 15 downloads) TraaÅimo__Äamac_za_dogodine.jpg (28KB - 15 downloads) U_sred_....jpg (38KB - 20 downloads) ZERP-ovci.jpg (36KB - 15 downloads) ZERP-ovci_u_razgovoru_sa_predstavnicima_udruuÅenja_ribolovaca_i_lovaca.jpg (37KB - 15 downloads) | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | jel ovaj u vodi bil možda elektronac? ----- Andy G Kum | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | a stigle su i fotografije na kojima se vidi i sto je bilo poslije... Bravo! | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:15 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ma kakvi,malo sam izbušio presvlaku na par mjesta,istočio vodu kao i iz trupa,timera,horiz. i odmah max ,onako otežan i mokar!Timer mi je svakako okidao sve startove sem prvog na 170 sec. ,a nakon "podmazivanja" vodom 175,ali je zato bunt uzjebalo !!! Tek na Dlakinoj fotki vidjeh Darija kako mi drpiše pivo iz moje "gljivarske korpice" Edited by hari 10/2/2008 17:53 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | E smo sam vam ja falio !! cestitke slavodobitnicima !! Pozdrav iz Hanovera !!! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | sony - 10/2/2008 20:04 E smo sam vam ja falio !! cestitke slavodobitnicima !! Pozdrav iz Hanovera !!![/QUOTE Da znaš da si propustio dobru tekmu i dobar provod | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Rale - 10/2/2008 15:59 Darijo, posle slike podpisane sa ZERP-ovci, vise nista nece biti kao nekada. Ako se budes pitao "Ko mi je dirao zavrtanj na vertikalcu, da mi se penjac usvira ?", znaj da sam to bio ja. Razlog je vrlo jednostavan. Istu takvu sliku sa Damjanom imam i ja. Snimljena je prosle godine, 14 februara, u sauni Cateskih toplica Ljubav ne bira vrijeme i mjesto | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Čestitke Maji na dva osvojena pehara u juniorskoj konkurenciji i zamalo na dobijenom prelaznom peharu | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | sorry na kasnom javljanju sa materijalom. Imao sam extenzivne vježbe probavanja berbe 2004 cabernet casa campo chile tako da sam smetnuo s uma obvezu prema modelarskom puku glede fotografija. ZA početak eto malo... (DSC_0050.jpg) (DSC_0137.jpg) (DSC_0141.jpg) Attachments ---------------- DSC_0050.jpg (82KB - 12 downloads) DSC_0137.jpg (67KB - 14 downloads) DSC_0141.jpg (73KB - 11 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |