| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Livanjsko polje 2008,F1-A,B,C,H Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Možemo se mi šaliti, Zela je bio u našim godinama, ali da li će mo mi u njegovim, pitanje je. Jeli ovo slika od prije rata? | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | A da Zele zna šta mu još za života pripremaš?! "Surfa li" Zele da vidi ovo!? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ako nedođem s kamionom onda ču s avionom,,pa poravnaj malo ledine,,, Hvala na pozivu !!! Vrlo rado,, budemo videli !!! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Hvala na pozivu, ali neznam kakav ću biti sa slobodnim vremenom | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Administrator: na traženje autora poruka je obrisana ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Isti ja, kao da mi je tata ! | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Kakvo "vrijeme" za praznik 2 sata vožnje do Bihaća,familiju odradi tj. posjete rano ujutro i piči,povedi i ženu!Samo da te upozorim ovaj moj prijatelj Dražen kod kojeg je fešta čim popije voli obigravati tuđe žene,a posebno kad "nova roba" dođe!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | To je onda Trupe , a ne Dražen . A što se tiče žene prva i zadnja fešta na koju sam je " vodio ", bilo je naše vjenčanje ,a i to sam se zajebao. Zbog 20 deka pi..e , oženio sam 50 kg šupka Edited by darijo 12/12/2007 23:58 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Hej dečki ,dosta je!Mi se udaljismo od teme i Livanjskog polja i dođosmo do Bihaća i Zele u Mostaru!Smijemo li se mi Darijo ovako zajebavati na ovom modelarkom forumu ,možda da pređemo na one postove sa vicevima ?Kasno je odoh "ućerat" auto u garažu pa horizontala,žena već pizdi i psuje modelarstvo i modelare.Da smirim stvar moram i kod nje parkirati ! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nebih ti sad bio u koži ! A od teme smo se udaljili, zafrkavali i opustili se. Nadam se neće nikom smetati Edited by darijo 13/12/2007 00:03 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Evo materijala ostalim sutra za čitat !! netrbaju im novine !!! mene djeca več upozoravaju da se gubim iz sobe, pa ču Vas pozdravit do sutra II tj danas ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Evo jednog vica iz moje "bujne mašte",preinačenog za modelare i njihove modele,možda neki prepoznaju svoje ili tuđe modele u vicu ,a možda i njihove vlasnike ... Nekoć davno,jedrio "gumenjak" jednog ljetnog dana nad vrelim livadama Livanjskog polja za vrijeme zvaničnog leta tekme,kad je odjednom ulazeći u termički stub spazio pod sobom zanosnu "jedrilicu povećeg raspona". Kako bi ispao faca počeo je sa udvaranjem i dobacivanjem: "Đe si mala,hodi `vamo da ti "čiko" pokaže šta je jebačina,ima da te dignem u visine ! Na to će nezainteresirano "jedrilica": "Pih,takve male "pizduljke s gumom" ne primam,u obzir dolaze samo frajeri poput snažnih "penjača",a do visina će me podići i ovaj stub u kojem se nalazimo,hvala!!! Povrijeđenog ponosa i napaljen zbog arogantnog ponašanja "jedrilice" ,on se usvira na nju i poče je ševiti s repa (čitaj "s leđa" ) I dok su se priljubljeno penjali u "omori" termičkog stuba,odjeeednom "jedrilica odvali determu" i otpuha "gumenjaka" 20 m dalje izbacivši ga iz termike. Na to će ti "gumenjak" sav ponosan i samozadovoljan : "Šta je kurvo šta bježiš, "okidaš determu",a ni 3 minute nisi odradila!!!??? Poznajući modele tj. njihove vlasnike,ko bi mogli biti "junaci" ove priče (vica) !? | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Darijo,da bih prešao na "penjač" moram li biti "moćan jebač",obzirom na ovaj vic ??? | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | a što ste vi tu svega izlaprdali, da sam ja tako tefterio, rekli bi da sam neozbiljan... za takve stvari imate "bobu bob..." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ljuljaj bebu Dražen i ne filozofiraj. Šta bi sad htio dogovore o košenju Livanskog polja ili dogovor ko će kuhat kavu. A da si neozbiljan ,..., jesi ! Edited by darijo 14/12/2007 20:36 | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |