| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
svjetsko u Korenici2009 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 6/12/2007 23:01 Nisi fer. Ove si godine dobio nove članove u klub iz CRO i već bježiš od njih, il su te zavalili nogom u guzicu, po Anđelkovim uputstvima .Mi bi te primili u Zaprešić al bismo ; brate , najebali za sva vremena. Imamo gorka iskustva Razmisljam i ja, da doljazim kod vas, ali nisam siguran, jeli i tvoj (nas) koljega Truppe u CRO ekipi, ili cemo biti samo nas dvojica , a mozda i jos jedan....koji ce nama dvojici smetati... | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Damjan - 7/12/2007 00:50 darijo - 6/12/2007 23:01 Nisi fer. Ove si godine dobio nove članove u klub iz CRO i već bježiš od njih, il su te zavalili nogom u guzicu, po Anđelkovim uputstvima .Mi bi te primili u Zaprešić al bismo ; brate , najebali za sva vremena. Imamo gorka iskustva Razmisljam i ja, da doljazim kod vas, ali nisam siguran, jeli i tvoj (nas) koljega Truppe u CRO ekipi, ili cemo biti samo nas dvojica , a mozda i jos jedan....koji ce nama dvojici smetati...Ha, ako bash dobro razmislis - to je jedina realna opcija; jer pitanje je koga bi od "juniora" mogli dobiti sebi u ekipu Pa covjece, vidi samo potrebne reference - bacate te jadne modele tak visoko kao da ih vise necete trebati, a pijete kao da jutro nece svanuti...Zato i razmisljam - mozda neki junior s krsnim listom iz prve polovice 20. stoljeca... Btw, kod nas dolje u Maksimiru (sunjskom), jos se pricaju legende o tom. Jedna se konobarica hvali kako ju je htio oteti sarmantni "pedi... - jatar", a drugoj je malo krivo sto je htio voditi i njenog (brkatog) muza i djecu.... ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Izvukao sam neki materijal iz naftalina. http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?ms... ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Dobre, otkud god da su | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Joj koje panorame, uh... Edited by darijo 30/1/2008 13:26 | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Omi - 30/1/2008 11:37 Izvukao sam neki materijal iz naftalina. http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?ms... Ti si definitivno odlučio prijeći u foto-leđende? Jel i ova treća panorama s istog lokalteta? | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | zlulic - 30/1/2008 13:33 Jel i ova treća panorama s istog lokalteta? Narafski. Identitiet poznat fotografu. A vjerojatno i Damjanu ,obzirom da je on pasionirani štovatelj takvih panorama :-) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Omija zadužiti za promidžbeni dio SP u Korenici dogodine,ove fotke govore više od riječi!A u perspektivi predložiti ga za ministra turizma RH!? Jesu na trećoj fotki cice iz Slovačke ili je nešto treće u pitanju i čiji si model tražio kad si Bjelopolje sa onako fine uzvisine fotkao ??? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | To su samo sutkinje koje će suditi na svjetskom. Na svakom sudačkom mjestu će biti jedna u rasponu od 20-30 i jedna od 30-40 godina , onakvog izgleda Edited by darijo 30/1/2008 15:37 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 30/1/2008 15:35 To su samo sutkinje koje će suditi na svjetskom. Na svakom sudačkom mjestu će biti jedna u rasponu od 20-30 i jedna od 30-40 godina , onakvog izgleda Nije istina. To su mi bile pratilje 4 ili 5 dana, kad sam zivio sa pogledom na panorame na slici 1. i 2. (Trazio model) Edited by Damjan 30/1/2008 16:16 | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Još malo... Jebiga ima se vremena :-))) http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?ms... ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Kad če se znat datum??? I teren?? LP Damjan | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | http://www.wch2009.com/draft/ ----- Efteling | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Sta je bilo sa onom idejom da se svjetsko prebaci na drugi teren? | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Moze li odgovor? | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |