| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Pokal Gorice 2007 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
andjelko.z |
| ||
Member Location: Nederland | Hajde bolan Zlaka,napisi izvjestaj kako su prosli Buki,Leki i Bombece.Ili jos nisi dobio rezultate? | ||
andjelko.z |
| ||
Member Location: Nederland | Hajde bolan Zlaka,salji rezultate,kako su prosli Buki,Leki i Bombece,ili jos nisi dobio obavijest? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma kakvi rezultati ? Jel ko možda uslikao Butkovićev osmijeh ?????? Svaka čast! | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 22:21 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Čestitke osvajačima medalja!
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | rezultati: http://freeweb.siol.net/zulicbor/index.htm ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Tekma i vrijeme savršeni ima par slikica u albumima. | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 22:23 | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Da, moglo je biti još bolje da ja nisam zeznuo prvi Majin start i zamijenivši brojke krivo joj namjestio timer, tako da joj je determa opalila prije vremena. Sigurno bi bila puna | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Rale - 10/12/2007 11:30 Pored Baricevog imena vidim Pula - SLO ! Zar se Piranski zaliv proteze sve do Pule ? 21 BARIČ ROBERTO KRILA ISTRE PULA 152004 SLO Bogami ako se Stipe naljuti ,,mogli bi partizani opet ""malo do Trsta"" ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kad napraviš (0) ???? ,,odmah te proglase ""nosačem aviona "" ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar |
I po kazni morš svima pravit ""kavu ! Objavljujem rat --nulama ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Lako je tebi kad u kamionu imaš svu opremu,a između ostlog i plinsku bocu da "odradiš kaznu"!? | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | h.kreso - 10/12/2007 12:00 Da, moglo je biti još bolje da ja nisam zeznuo prvi Majin start i zamijenivši brojke krivo joj namjestio timer, tako da joj je determa opalila prije vremena. Sigurno bi bila puna Cestitke Maji na odlicnom rezultatu,kao i uspjesnoj 2007. ----- Efteling | ||
Črni |
| ||
Location: Čohi | JA res čestitke Maji, ker je res dobra tekmovalka....verjetno ma dober model...Haha! Bravo! Popoldan dam gor še par slik iz tekme! lp ----- Moj tič pa najbolš leti... | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |