| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FF CRO Cup 2012. Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Mnogo dobra organizacija ,,,!!! smiještaj ,hrana ,, kafa ,,voda ,,voda ,,voda ,,, livada aaaaa !! Super . ----- | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Livada: (poanorama-F1A.jpg) (poanorama-F1A-1.jpg) (poanorama-F1B.jpg) (poanorama-F1B-1.jpg) Attachments ---------------- poanorama-F1A.jpg (108KB - 302 downloads) poanorama-F1A-1.jpg (118KB - 314 downloads) poanorama-F1B.jpg (142KB - 310 downloads) poanorama-F1B-1.jpg (169KB - 344 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | ekipa (franjoifilip.jpg) (grozdan.jpg) (igorlekibombek.jpg) (mladen.jpg) (kosirka.jpg) Attachments ---------------- franjoifilip.jpg (138KB - 291 downloads) grozdan.jpg (201KB - 305 downloads) igorlekibombek.jpg (153KB - 294 downloads) mladen.jpg (194KB - 306 downloads) kosirka.jpg (167KB - 319 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | atmosfera (F1Aproglasenje.jpg) (hladovina.jpg) (antisaaaaaaaa.jpg) (mmmmmmmmmfinoooooo.jpg) (horizontala.jpg) (umoransammajko1.jpg) (roland.jpg) (pijem-pivo....jpg) (kajtomeni-treba.jpg) Attachments ---------------- F1Aproglasenje.jpg (221KB - 298 downloads) hladovina.jpg (206KB - 311 downloads) antisaaaaaaaa.jpg (234KB - 291 downloads) mmmmmmmmmfinoooooo.jpg (130KB - 296 downloads) horizontala.jpg (145KB - 295 downloads) umoransammajko1.jpg (205KB - 299 downloads) roland.jpg (177KB - 344 downloads) pijem-pivo....jpg (201KB - 307 downloads) kajtomeni-treba.jpg (126KB - 280 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Sonjoooooooooooooooooooooooooo raketaški šegrt (sonjoiantisa.jpg) (dlakaneznaslikati.jpg) Attachments ---------------- sonjoiantisa.jpg (95KB - 307 downloads) dlakaneznaslikati.jpg (194KB - 338 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Još par slova o tekmi. Livada- Nema take u Europi, kaže djeduška Zilberg, koji od WCh 2009. svake godine dolazi na dvotjedni godišnji na Krbavu i tamo leti Vrijeme- Plavo nebo, prije podne mirno, a popodne malo vjetra. Još da je bilo par celzijusića manje... Hrana- Marin, naš kuhar zna znanje HVALA svima koji su na bilo koji način pomogli tekmu privesti kraju, a posebno Lekiju, Bombeku, Grozdanu, Draženu, Igoru, zaprešićkim juniorima Alenu, Filipu i Franji (bili su uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme), legendarnom Tonetu Videnšeku, karlovčanima Omiju i Vilimu, te Mladenu i mojoj Justini (kaj to njima treba...). HVALA ravnatelju Šimi, a bez Marina neznam kako bi... F1A- prosječan broj natjecatelja, ali ohrabruje veliki broj juniora, Bravo Murska Sobota! F1B- najbrojnija tekma gumića u zadnjih nešto godina (ne računajući WCh 2009.) F1C- dobar 3 E sad, ŽALOSNO je da je na tekmi nastupilo svega 4 (četiri) hrvatska natjecatelja (ne računam organizatore zapreščane). Dali FF u Hrvata umire, ili je zec ipak u nekom drugom grmu... Nadam se da se vidimo i dogodine, ili možda ne !? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Bravo Vinko. Malo malo, pa klepis neko prvo mesto. ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Još dvije za kraj. Jedna koruza i jedna ... (razglednica.jpg) (you-talking-to-me.jpg) Attachments ---------------- razglednica.jpg (212KB - 304 downloads) you-talking-to-me.jpg (192KB - 324 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | bobanmodelar - 9/7/2012 12:26 Ps. primecujem da ste me malo kopirali sa trofejima,sto mi je i drago,jer je mnogo lepse od onih industriskih pehara Primjećujem da Te ipak ni malo nismo kopirali, a kao dokaz prilažem trofej sa 3. Mem. Vilima Kmocha održanog 03. 07. 2005. u Bjelopolju. Dakle prije punih 7 godina Samo nemoj odmah da se ljutiš
(3.MVK2005.jpg) Attachments ---------------- 3.MVK2005.jpg (141KB - 309 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
bobanmodelar |
| ||
Regular | Ni najmanje,bas mi je drago da smo se okrenuli trofejima na kojima se vidi cime se bavimo.Nadam se da ce mo se za neki dan videti u Beogradu,mada nisam siguran da cu leteti, jer su mi oni modeli za visoke hale ostali u hali 2 na proslom takmicenju. ps.jesu li stigle cevcice da ponesemo pare? | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | MOGLI STE LIJEPO ČAĆIĆU PROSLIJEDITI PRAVOVREMENI INFO DA SE LASEROM MOŽE SLIKATI PO PLEKSIGLASU I U NAŠIM KRAJEVIMA PA ČOVJEK NIJE MORAO PO MAGLI I KIŠI U NAĐKANJIŽU. NEMOJTE SE PREPIRATI OBOJICA STE GENIJALCI ZA RAZLIKU OD GAZIMIRA. Edited by Džonline 10/7/2012 13:40 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Roland je na Krbavi po prvi put letio RC i moram priznati, nije bilo loše. RC-aši, ako Roland zagrize, naježili smo (RCRoland.jpg) Attachments ---------------- RCRoland.jpg (189KB - 313 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | . Edited by toni 13/7/2012 15:36 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | evo ,,,,ajd fala Bogu ,,,da jedan dobar start napraviš ,,, ***( i kad sam te naučija model bacat ,,,naučim te i klipiče stavljat na jubito !!! ) ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | I Dario bi ti zavidia na ovakvim akrobacijama Edited by toni 17/7/2012 13:43 | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |