| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mem. D. Fištrovića + DP F1A,B,C Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | "gole ženske padale" u "voznom stanju ???? eto i mene !!!!!!!!!!!!!!!! ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Znači, iznenađenje če biti gole žene, ili če biti još nečega.. A na koga če padat gole žene? Na F1C pilote! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Samo na one koji ostanu kod kuće sa svojim ženama. | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | LELO - 6/11/2007 16:55 Samo na one koji ostanu kod kuće sa svojim ženama. Nije.....Darijo če doči na tekmu | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Pozdrav Damjanu od naturaliziranog BOSANCA | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Le,le...odakle i tko? | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Ljubavi već si me zaboravio, a tako si mi lijepo tepao na natjecanju. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | ohoho Damjan ima obožavatelja | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ne mogu da vjerujem Damjan da me varaš | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | LJudi vidim ja tu ima svašta ,,, mene se okanite ,,ja kao profesionalni šofer po zakonu logike sam i prof. kurvar !! da se zna !!! ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | sony - 7/11/2007 20:49 LJudi vidim ja tu ima svašta ,,, mene se okanite ,,ja kao profesionalni šofer po zakonu logike sam i prof. kurvar !! da se zna !!! Nemoj,da budeš ljubomoran...to između mene i tvog klubskog kolege bilo je samo platonski.... | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Vremenska prognoza za Karlovac za 7 dana. http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14232 ..barem, da bude mirno... i manje od 49 cm snjega Edited by Damjan 11/11/2007 12:53 | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Prognoza je obečavajuća, nadam se da su prekopirali krive karte. Ako ništa drugo barem je bez vjetra (prognoza). ----- nenad | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | I kod nas su je promjenili.U srijedu kisa i snjeg, u cetvrtak poboljsanje.. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | a ti si poslo prognozu iz 2004. godine? jel ideš na neki tečaj za coprnice? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |