| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FF Reprezentacija za ECh 2012 - Prijave Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Bojan - 10/2/2012 22:40 Omi - ... isključivo juniorsku tekmu(ECh) Da li to igra ili ne? U mojoj evidenciji ne postoji nikakva pisana odluka o tome, a niti pravilnik za FF reprezentaciju ništa ne govori o tome - postoji samo formula za 5 najboljih rezultata. Za razliku od FF, u kategoriji F3J pravilnik kaže da se ECh i WCh ne računaju (niti seniorska niti juniorska). Buduči da nemamo MK, jediini koji o tome može zauzeti stav je, po mom mišljenju, Izbornik.
U tom slučaju evo mog stajališta. Jasno je da nemaju svi priliku ići na juniorska prvenstva isključivo zbog godina ali opet isto je i sa seniorskim tekmama. S druge strane ,netko tko radi cijelu godinu i kvalificira se u repku ,dali mu uskratiti bonus bodove koje je dobio priliku osvojiti samim time što se kvalificirao u repku?To su pitanja koja se neće riješiti dok nova MK ne odreže i donese novi pravilnik u kojem će izričito biti određeno ili da se europska i svjetska ne računaju za repku,ili da se računaju. Dotada,kakko nema pisane odluke o tome ,idemo za brojevima. Luka je u repki,a Igor prva rezerva. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
DSokolic |
| ||
Member | DANKO SOKOLIĆ SJENJAK 101 31000 OSIJEK, AEROKLUB"OSIJEK"-OSIJEK BROJ FAI DOZVOLE 0054 TEL:031 571 700 MOB. 098 98 79 747 E-mai; sokolic.danko@gmail.com IMAM SPREMNA 4 MODELA SA SVOM POTREBNOM OPREMOM I SPREMAN SAM ULOŽITI DIO SVOJIH SREDSTAVA NOVČANIH,ZA EVROPSKO PRVENSTVO U ITALIJI MISLIM DA IZBOR TREBA ŠTO PRIJE NAPRAVITI,DA MOŽDA USPIJEMO DOBITI BONUS ZA UPLATU KOTIZACIJE. | ||
DSokolic |
| ||
Member | ŠTO SE TIČE IZBORA, MOJE MIŠLJENJE JE DA SE UZIMAJU REZULTATI SAMO IZ RANGA ZA KOJI KANDIDIRA NATJECATELJ. POŠTUJUĆI SVAKI POSTIGNUTI REZULTAT I NATJECATELJE MISLIM DA JE TO JEDINO POŠTENO I ISPRAVNO. STALNO SAM UPOZORAVAO,DA PRAVILNIKE,A NEMA IH PUNO TREBA JASNO DEFINIRATI I NAPISATI,TE DATI NA UVID SVIM MODELARIMA, PA NE BI BILO NIKAKVIH DVOJBI I TUMAČENJA ISTIH KAKO KOME ODGOVARA | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | DSokolic - 13/2/2012 07:28 ŠTO SE TIČE IZBORA, MOJE MIŠLJENJE JE DA SE UZIMAJU REZULTATI SAMO IZ RANGA ZA KOJI KANDIDIRA NATJECATELJ. POŠTUJUĆI SVAKI POSTIGNUTI REZULTAT I NATJECATELJE MISLIM DA JE TO JEDINO POŠTENO I ISPRAVNO. STALNO SAM UPOZORAVAO,DA PRAVILNIKE,A NEMA IH PUNO TREBA JASNO DEFINIRATI I NAPISATI,TE DATI NA UVID SVIM MODELARIMA, PA NE BI BILO NIKAKVIH DVOJBI I TUMAČENJA ISTIH KAKO KOME ODGOVARA Pravilnik o izboru u FF repke postoji još od doba Vilija Kmocha (1994) , prerađen na inicijativu N. Banjca (oko 1998), s dodatkom bodova za flyof prerada na inicijativu Leško (oko 2005).. Godine sam iznosio iz glave. E sad nije mi jasno što treba jasno definirati kad su pravilnici napisani i istima se služimo preko 10 godina. Valjda ih treba promijeniti (bilo bi i vrijeme) a za to nam treba Modelarska komisija. Tumačenje pravilnika je jasno barem po meni, tj. ono što piše u pravilniku to je zakon...kako u pravilniku nije napisano da se Juniorsko FF prvenstvo ne boduje po meni Lukun izračun je dobar. ...moj zadnji neformalni prijedlog prije 2-3 godine je bio da se: 1) U izbor za FF raprezentaciju ne uzimaju u obzir rezultati s pozivnih natjecanja, u to su uključena i sva Europska i Svijetska prvenstva. 2) U obzir se uzimaju samo natjecanja na kojima kandidat ostvari minimalno 2/3 bodova (sekundi leta) nakon regularnog dijela natjecanja (prije fly-offa) u odnosu na prvoplasiranog. 3) Kandidat mora imati minimalno 3 valjana rezaultata koji mu ulaze u izbor za kandidaturu u reprezentaciji prema pravilniku. 3) izbornik ima pravo isključiti iz reprezentacije kandidata/reprezentativca najkasnije 30 dana prije početka prvenstva (uz pisano obrazloženje i objašnjenje prema MK) koji po njegovom mišljenju: a) nije spreman (ne pojavljuje se na natjecanjima u tekučoj godini, nema spremne modele) b) svijesno ignorira reprezentaciju -ne sudjeluje u komunikaciji s izbornikom. -ne prihvača plan nastupa cijele reprezentacije (ne želi pomoći ostatku reprezentacije u drugim kategorijama)
Nikakva odluka nije donesena, moji prijedlozi za izmjenom pravilnika i dalje stoje.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Obzirom da je nedoumica riješena ,pozivam natjecatelje da se izjasne o broju spremnih modela te spremnosti da budu članovi repke. Zasad su to napravili Igor,Pape i Zechner,a Leki je izrazio spremnost sudjelovanja ali ne i kako stoji s modelima. Molim da se tome ozbiljno pristupi jer je 15.02. rok za izjašnjavanje. Hvala. Edited by Omi 13/2/2012 16:02 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Prihvaćam obaveze iz pravilnika za reprezentacije. Spreman sam financirati nastup (od saveza očekujem barem startinu). Posjedujem 3 vlastita modela...još 2 za prvenstvo su u izradi. Imam kompetiranu svu opremu (sajle, kutija, tokivoki, biperi) Isto stanje modela i opreme prijavljujem i za Grozdana Meglaja ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | OK Boris,Luka,Toni,Tuta molim lijepo ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Posjedujem spremnih 5 modela F1B kao i svu pratecu opremu !! | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Omi - 13/2/2012 16:15 OK Boris,Luka,Toni,Tuta molim lijepo Zamoljen sam prenijeti slijedece: Boris Markusic izjavljuje da ima spremna tri modela. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | OK Još Toni ,Gazo i Luka ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Zamoljen sam prenijeti: Marijan Gazibara ima 5 spremnih modela i sve ostalo. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Posjedujem 3 modela F1B kao i svu pratecu opremu !! Nisam spreman financirati nastup (od saveza očekujem da plati sve troškove). A ostale kandidate molim da iskažu svoje iskreno mišljenje o kandidaturi NEMOJMO SE TAKO OLAKO PRIJAVLJIVAT A PET DANA PRIJE ODLASKA NA EVROPSKO JEDNOSTAVNO ODKAZAT SVOJ NASTUP!!!!!! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Što se mene i mog posla tiče ja večeras u 24.00 zaključujem listu i kao takvu je sa troškovnikom šaljem preporučeno u savez sutra ili prekosutra. I tu moj posao manje više završava;ne namjeravam sa Presvetlim i Cinoberom u savezu natezat oko novaca kao prošle godine. Edited by Omi 15/2/2012 21:09 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Zaključena lista. Većinom prema kandidaturi ,jedino se Luka nije u zadanom roku izjasnio o modelima pa pretpostavljam da nije zainteresiran. F1A Grozdan Leki Igor Rezerva Gazo F1B Pape Boris Tuta Rezerva Zechner Toni ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | U savez je upravo mailom otišla konačna lista reprezentativaca za europsko porvenstvo, kao i korigirani troškovnik.Popodne će otići i hardcopy u vidu preporučene pošiljke na ruke. Molim još Borisa i Grozdana za email adrese da bi se daljnja komunikacija mogla nastaviti kružnim email porukama. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |