| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FAI Ech (Italia) F1ABC 2012 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Damjan - 6/2/2012 16:32 Igor, najviše sam ti zahvalan na ovoj zadnjoj slici. Molio bi te, ako imaš negativ pa da si ja napravim malo veći poster za na zid...... ,E dok on nađe negativ,, (ako ga i ima )možda bi vas lakše bilo ,,,ponovo uslikat ??? ili ' ? Edited by sony 6/2/2012 16:56 ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Poster valja samo ako skupiš autograme od obadvojice ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ova je možda malo manje bolna. (P8050116.JPG) Attachments ---------------- P8050116.JPG (83KB - 283 downloads) | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | . Edited by zzechner 7/2/2012 10:17 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | <p>.</p> Edited by Damjan 7/2/2012 07:39 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Igor - 6/2/2012 21:17 Ova je možda malo manje bolna. Mislis zbog Irene ili zbog Lekija? :-) p.s. Zorane, ova povreda je znacila dva tjedna gipsa i jos oko tri mjeseca setanja oko doktora...Bila je to posljedica prekrasnog terena na toj livadi...Ali prije odlaska, jos sam pobjedio u fly offu. S longetom na nogi. I nista ne bi uradio bez pomoci prijatelja iz Zapresica... | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Damjan - 7/2/2012 07:44 p.s. Zorane, ova povreda je znacila dva tjedna gipsa i jos oko tri mjeseca setanja oko doktora...Bila je to posljedica prekrasnog terena na toj livadi...Ali prije odlaska, jos sam pobjedio u fly offu. S longetom na nogi. I nista ne bi uradio bez pomoci prijatelja iz Zapresica... U tom slucaju se iskreno ispricavam 1. mladoj dami, 2. Tebi i Lekiju. Tema je krenula ka zaj......, pa me povuklo... (bolje da sam "jezik" zabio sebi u d..., nego brzopleto komentirao )
Edited by zzechner 7/2/2012 10:15 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Što si se sad uplašio, kad sam napisao, da je to Irena (Koglot) ? Ja ništa ne zamjeram, Leki vjerovatno još manje a ni Irena sigurno ne... | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Jbg, sad sam vec u godinama kad zensko iz opreza treba pitati da li sam s tatom (ili mamom) isao skupa u skolicu or somewhere else....
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Osteria u kojoj smo proveli ugodnu večer. (capanori.JPG) Attachments ---------------- capanori.JPG (79KB - 297 downloads) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ova je ipak najveselija! (damjan kapanori.JPG) Attachments ---------------- damjan kapanori.JPG (65KB - 322 downloads) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Modele čemo tražiti u pravcu onih brda. (capanori (2).JPG) Attachments ---------------- capanori (2).JPG (57KB - 303 downloads) | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ISPRAVLJENO... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Mislim da bi bilo bolje da su postavili na video start Roland Koglot nego od Findahla,usput bi dobili i vise pregleda ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |