| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Prijelazno radno tijelo Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Modelarska komisija -> Prijedlozi za raspravu na MK | Message format |
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | AK" Osijek " otkazuje prijedlog organuzacije DP za kat. F1ABC zbog tehnickih problema. | ||
DSokolic |
| ||
Member | DANKO SOKOLIĆ-REZULTATI ZA SPORTAŠA GODINE MISLIM DA JE SVE JASNO,ALI EVO IPAK,DA IZBOR IMA NEKU FORMU. SVI MOJI REZULTATI SU RANGA SVJETSKOG KUPA. 1. ŠVICARSKA WC DEDALUS. B=15x100 (42-1/42)=1464,28 bodova 2.PRILEP WC B=15x100 (7-1/7) =1285,71 " 3. KRKA WC B=15x76(22-4/22) =932,72 " 4. Đ. ŽIGIĆ WC B=15x100(9-1/9) =1333,33 " 5. MOSTAR WC B=15x89(9-2/9) =1038,33 " BONU NA UKUPNO 5. MJESTO U GENERALMOM PORETKU SVJETSKOG KUPA 720 BODOVA,ŠTO UKUPNO IZNOSI;6774,37 bodova ŠTO SE TIČE KOMISIJE,SLAŽEM SE DA JE TREBA ŠTO PRIJE IZABRATI. DRŽAVNO PRVENSTVO FF NISMO U MOGUĆNOSTI ORGANIZIRATI,JER KASNIJE NEMAMO TEREN NA KORIŠTENJE U SAVEZU POSTOJI PREDRAČUN ZA EVROPSKO PRVENSTVO U FF,OD 10 MJESECA,2011,ALI TO NITKO NIJE NI POGLEDAO POSLANO NA TAJNIKA I IO . HZS, PREPORUČENO,DAKLE MORA BITI U EVIDENCIJI PRISTIGLE POŠTE. TO IZGLEDA NIJE NITKO NI POGLEDAO,DO SADA. SVAKI KOMENTAR JE SUVIŠAN,KOGA KOD SE TIČE | ||
NiX@ |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Nikola Frančić Mollram (EuroContest) F3k---------------(36-1)/36*15*100 = 1458.33--------------1. mjesto Ptuj (EuroContest) F3K-------------------(25-1)/25*15*100 = 1440------------------1. mjesto Državno prvenstvo F3K-------------------(7-1)/7*12*100 = 1028.57-----------------1. mjesto Lodrino (EuroContest) F3K----------------(29-4)/29*15*76 = 982.76----------------4. mjesto Zaprešić (EuroContest) F3K---------------(15-4)/15*15*76 = 836-------------------4. mjesto Kupovi: EuroContest 2. mjesto = 1800 F5J kup Hrvatske 5. mjesto = 240 F3J kup Hrvatske 10. mjesto = 30 ___________________________________________ ukupno: 7815.66 bodova | ||
ArijaN |
| ||
Member | Edited by ArijaN 13/2/2012 19:22 (Untitled.jpg) Attachments ---------------- Untitled.jpg (82KB - 270 downloads) | ||
Marijan |
| ||
Member Location: Zagreb | Marijan Balaško junior (Untitled.jpg) Attachments ---------------- Untitled.jpg (111KB - 266 downloads) | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | ArijaN - 13/2/2012 18:49 ... 12.137,43 ... Čestitke svima ali ovaj Arijanov rezultat od preko 12.000 bodova je, ovako iz glave, za cca 3.500 - 4.000 bodova više od bilo koga do sada. Arijane, čestitam! ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Prije svega čestitke Arijanu, Sokolu, Nixi i Balašku na odličnim rezultatima. Kako je Bojan rekao ukupan broj bodova je zbilja impresivan. Međutim po meni kod Arijana postoji greška. Naime Arijan je u izračunu stavio bodove za WorldCup F3J osvojeno 1 mjesto, a ne Contest Eurotour gdje je osvojio 68. mjesto. Koliko mene pamćenje služi kod izrade pravilnika smo u formulu stavili Worldcup i Euroligu F3J/F3K. U to doba F3K i F3J nisu imali Worldcupa te kako te kategorije ne bi bile zakinute dogovoreno je da se za njih u isti rang WorrldCupa FF prizna Euroliga. Unazad par godina F3J ima i Euroligu i WorldCup (radi se o istim natjecanjima). Prijašnjih godina imali smo također odličnih plasmana u F3J Worldcupu međutim taj poredak se nije uključivao u izbor za sportaša već se gledao isključivo Euroliga F3J. O tome je bilo razgovora i na MK i zaključci su uvijek bili da se gleda Euroliga koja je kudikamo jače i cjenjenije natjecanje od Worldcupa F3J. Također rečeno je da nema dvostrukog rangiranja ni za jednu kategoriju. Kad pogledate da u WorldCupu F3J kroz godinu ima 10-ak natjecanja te svega malo preko 100-njak natjecatelja s osvojenim bodovima (prošle godine 136), od toga manje od 30 natjecatelja ima 3 ili više natjecanja vidljivo je da WC F3J nema baš i neku težinu kako ni u FAI-u tako ni među F3J natjecateljima. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Franjo Masnjak, junior i Damir Kosir (Sportas_HZS_Masnjak-Franjo.jpg) (Sportas_HZS_Damir_Kosir.jpg) Attachments ---------------- Sportas_HZS_Masnjak-Franjo.jpg (132KB - 274 downloads) Sportas_HZS_Damir_Kosir.jpg (137KB - 261 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | U privitku verificirani prijedlog kalendara u organizaciji MK Zaprešić Attachments ---------------- Kalendar_2012_ver Zapresic_2(1).xls (23KB - 294 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Leki - 14/2/2012 10:37 Koliko mene pamćenje služi kod izrade pravilnika smo u formulu stavili Worldcup i Euroligu F3J/F3K. U to doba F3K i F3J nisu imali Worldcupa te kako te kategorije ne bi bile zakinute dogovoreno je da se za njih u isti rang WorrldCupa FF prizna Euroliga. Ne mijenja ništa u poretku ali pamćenje te dobro služi . Na kraju krajeva tako i piše u pravilniku. http://aeromodelarstvo.net/Forum/forums/get-attachment.asp?attachmentid=6223 Usput, svoje izračune trebaju korigirati i Balaško i Franjo i Dlaka jer su za neka F1N/F1N-150 natjecanja uvrstili koeficijent za međunarodno natjecanje. Istina da su bile zastupljene dvije zemlje ali pravilnik kaže da se međunarodnim natjecanjem smatraju ona koja imaju natjecatelje iz 3 zemlje (osim ako sam u rezultatima 3. previdio). ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Marijan |
| ||
Member Location: Zagreb | Isprika. Novi zbroj bodava: (bodovi.jpg) Attachments ---------------- bodovi.jpg (121KB - 264 downloads) | ||
ArijaN |
| ||
Member | Hvala, ok sori očito sam to previdio.. Kako god evo ispravljena verzija (Untitled.jpg) Attachments ---------------- Untitled.jpg (76KB - 258 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Isprika, mislio sam da se sva FAI Open International boduju kao međunarodna. Na Koplas pro i Kupu sajamskih gradova nastupile su tri zemlje (BUL, CRO i SRB) te se računaju kao međunarodna. Reze sa ta dva natjecanja u prilogu. (Sportas_HZS_Masnjak-Franjo.jpg) (Sportas_HZS_Damir_Kosir.jpg) (1KSGF1N150.jpg) (Koplas-pro-F1N.JPG) Attachments ---------------- Sportas_HZS_Masnjak-Franjo.jpg (134KB - 263 downloads) Sportas_HZS_Damir_Kosir.jpg (168KB - 305 downloads) 1KSGF1N150.jpg (187KB - 260 downloads) Koplas-pro-F1N.JPG (192KB - 271 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
modricl |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | |||
huco |
| ||
Veteran | Leki - 14/2/2012 10:37 Kad pogledate da u WorldCupu F3J kroz godinu ima 10-ak natjecanja te svega malo preko 100-njak natjecatelja s osvojenim bodovima (prošle godine 136), od toga manje od 30 natjecatelja ima 3 ili više natjecanja vidljivo je da WC F3J nema baš i neku težinu kako ni u FAI-u tako ni među F3J natjecateljima. Slazem se, taj kup sto organizira FAI (The World Air Sports Federation) s 13 natjecanja i 662 ucesnika te s bodovanjem slicnim kao u Hrvatskoj stvarno nije cijenjen a ni jak te ne vrijedi ni jednog boda. Također rečeno je da nema dvostrukog rangiranja ni za jednu kategoriju. Slazem se , da bi to ostvarili treba ukinuti sve dodatne bodove. | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |